Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek az ilyen személyiségű lányokról?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, aki kicsit művészlélek, rengeteget gondolkodik, és iskolában (meg amikor kell), akkor nagyon csendes, de látszik, hogy az agyában nyüzsgés van.van egy másik oldala is, amiről nem sokan tudnak, amikor bulizik, és a barátaival van. Szabad, nem vet meg semmiféle káros szenvedélyt sem, aztán hétköznap ismét visszatér. Igazán csak nagyon kevesen ismerik, sosem tudod mit érez vagy gondol.. Egyébként nagyon okos, értelmes, sok mindenhez ért, például nagyon jól fogalmaz, nagyon jó nyelvéréke és szépérzéke van, és szinte bármiről lehet vele őszintén beszélgetni, ha sikerül a bizalmába férkőznöd.. Nem kétszínűsködik, nem beszél ki senkit. Azzal beszélget, aki szimpatikus neki, úgy általánosságban. Szexuálisan túlfűtött. Szerintetek?2013. szept. 19. 16:42
11/15 anonim válasza:
unkatesóm pont ilyen 19 éves csaj, úgyhogy van ilyen de elég ritka az ilyen típus :)
12/15 anonim válasza:
Ami a legdurvább, hogy nagyon is emlékeztet egyik lány barátomra, csak az a bulizós káros szenvedélyeket kedvelő énje nincs meg. De kitudja... Eltelt egy kis idő mióta beszéltem vele. Hol lakik? :D
14/15 anonim válasza:
Én nem komálom az ilyen nagyon ellentétes személyiségeket. Tudom általában mindenkinek megváltozik a viselkedése egy-egy bulin vagy barátok között, de azért ez nekem túl nagy ugrásnak tűnik, ismertem én is ilyen lányt.
Ráadásul ez: "sosem tudod mit érez vagy gondol" még rátesz egy lapáttal. Alapból nehezen értem a nőket, de akkor még esélyem sincs belelátni egy picikét is... Azon kívül káros szenvedélyek mit takarnak? Drogok? Kösz nem, cigaretta még belefér, ha iszik az is belefér egy bizonyos mértékig.
15/15 A kérdező kommentje:
Csak fű. De az is elég ritkán. Viszont cigi szinte mindig.
2013. szept. 19. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!