Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, szerintetek lehetséges, hogyha egy ember elkövetett egy rossz dolgot, akkor történni fog vele valami rossz?
32-es.
Szerintem nem is éri meg jónak lenni,bár ezt a saját tapasztalataim alapján írom.Amúgy a 8-as válaszoló vagyok,olvasd el. :)
Hiába vagyok én jó mindenkivel,ha a szar az arcomba esik folyamatosan,a jó meg elkerül messziről. :/
36-os.
Én is mindig jó voltam, általában. Kapok szart is bőven, de kijut a jó dolgokból is. Apróságok, de értékelem őket. Különösen azóta szegődött mellém a szerencse amióta magamhoz is jó vagyok, és nem csak mások érdekeit nézem. Ha csak másokért teszel és magadat mindig háttérbe szorítod, akkor ne is várj sokat. Tudom, hogy jó emberekkel is történnek nagyon rossz dolgok. Például fiatalon meghalnak mint pl anyukám. Ő sem értékelte túl pozitívan az életét, pedig volt az életében szerelem, szerető család, fedél a feje felett, emberek, akikre számíthatott, volt mit ennie, stb... Sokaknak a fele sem adatik meg. Nekem most munkám sincs, családom sem, az egészségem sem az igazi, mégsem érzem úgy, hogy ne érte volna meg jónak lenni, mert én attól jobban éreztem magam mintha gyökér lennék.
Ez roppant nyálasra sikerült:D Ó, jeee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!