Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, szerintetek lehetséges, hogyha egy ember elkövetett egy rossz dolgot, akkor történni fog vele valami rossz?
Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 22:17
21/40 A kérdező kommentje:
nem vagyok szar ember. ritkán követek el ilyen dolgokat, és meg is kaptam a büntetésemet. ennyi.
2014. jan. 7. 22:45
22/40 anonim válasza:
worldclass replies megvédett privibe költőnőcske :D
jár ezért neki egy cida
tényleg bugyuta dolgokat írsz, nem tehetek róla :(
23/40 anonim válasza:
Te, 62-es tahó, ha valakivel bajod van, írj neki privit, és ne mások kérdését offod széjjel, okoska! Nem tudsz olvasni? Azt még általánosban kellett volna megtanulnod, eléggé nagy lemaradásban vagy!
24/40 Költőnő? válasza:
úgy tudtam, h nem állsz meg semmit szó nélkül:)
igazi troll vagy :)
gratulálok:)
jövőben talán koncentrálj arra, h a kérdező kérdéseire válaszolj és ne az én válaszaim minősítsd :)
nem ez az oldal lényege :)
remélem, eljut a korlátolt agyad (vagy mid) középpontjáig) :)
hanyagolj, jó? Köszi! :)
25/40 anonim válasza:
22/23 Időpont ma 22:46
Szállj már le a költő asszonyságról, te ostoba katicafing!!!
26/40 anonim válasza:
nem mindig válaszolok a privire. a kérdéshez szólok hozzá
szövegértésem jó, egyetemhez kellett
27/40 anonim válasza:
ne idegeskedjetek, árt a szépségeteknek!
28/40 anonim válasza:
Void, ez jó volt!
Te meg, 62, épp most adtad tudtára, hogy nem tudod, mi az a szövegértés. Olvasd már el mégegyszer, légyszíves!
29/40 anonim válasza:
Köszönjük Mr. 62 % :) mi legalább vállaljuk a "nevünket"... s úgy vállaljuk a véleményünket!
30/40 anonim válasza:
nem olvasom, nem jó a monitorom. csak írok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!