Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, szerintetek lehetséges, hogyha egy ember elkövetett egy rossz dolgot, akkor történni fog vele valami rossz?
Ha így lenne már rég kihalt volna az emberiség.
Persze mi az ami rossz dolognak számít.. azt ki dönti el?
Nem.
én nem csináltam semmi nagy dolgot, ami rossz lett volna, mégis csőstül kapom a sz art. más meg, aki szemét volt, ő meg nem...
mert pont ilyesmit tapasztaltam...
elkövettem egy elég erkölcstelen dolgot, rá egy nappal összekaptunk az egyik legfontosabb személlyel az életemben...
jó, nyilván nem gyilkosságokra meg ilyesmire gondolok tejóég :DDD
olyasmit, hogy kihasználtam egy nagyon jó barátnőmet, és mondom, másnapra körülbelül elvesztettem a nagy Ő-t :S
igen.
hiszek benne, h az univerzum az igazságosság és egyensúly elvén alapul
Ez butaság szerintem teljesen,én szinte egész életemben kedves voltam mindenkivel és segítőkész.
Erre egész életemben csak a szart kapom vissza az arcomba az élettől,szóval ez nem így működik.
nem.
a népirtók boldog öregségben éltek, a királyok is. a hóhérok is. ez egy ostobaság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!