Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, szerintetek lehetséges, hogyha egy ember elkövetett egy rossz dolgot, akkor történni fog vele valami rossz?
Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 22:17
11/40 anonim válasza:
Kik úrt mód gyönyörű az a híííííres neves egyensúly,
marhára tapasztalom!!! ^.^
12/40 anonim válasza:
Sztálin is tovább, boldogabban élt, mint a leukémiás kisgyerekek :D
13/40 anonim válasza:
Ez így van. Pl. ha írok egy szar zh-t, kapok egy egyest.
14/40 A kérdező kommentje:
honnan tudjátok, hogy a híres gonosz uralkodók boldogok voltak?:)
2014. jan. 7. 22:30
15/40 anonim válasza:
Nem hiszem, bár előfordulhat, de én is sokszor tapasztaltam, hogy nem követsz el semmi súlyos dolgot, mégis a nyakadba ömlik a sz.r, míg más, aki mindenfélét elkövet, vígan él. Persze lehet mondani, hogy "majd mindenki megkapja a maga jutalmát", csak hát egyrészt azt nehéz kivárni, ha neked máris szükséged lenne valami jóra az életedben, másrészt meg lehet, hogy marhára belefáradsz a várakozásba, jó páran kinyírják magukat stb.
16/40 anonim válasza:
Hiszek benne, de csak a magam megnyugtatása végett, mert így reménykedem benne, hogy a jó dolgokat is visszakapom az életben, mert a rosszakat már kamatostól visszakaptam mégha más formában is, bár a "rossz" a szubjektív véleményem volt az esetemben. Azon a véleményem vagyok én is, mint valamelyik előttem szóló, hogy az egyensúlyra törekszik az "Univerzum". 31N
17/40 anonim válasza:
#16: És ha az az egyensúly úgy rendszerszinten áll helyre, nem az egyének szintjén? Szóval lehet, hogy úgy alles zusammen létezik egyensúly, de egyéni szinten nem feltétlenül, nem biztos, hogy egy ember a sok rossz után jót kap, legalábbis így gondolom.
18/40 Költőnő? válasza:
annyira vártam már h beleköss egy újabb kommentembe 62eske :)
egész sokáig bírtad :)
volt tán fél nap is :D
19/40 anonim válasza:
Igen, sőt akkor is történik valami rossz vele, ha nem követett el semmi rosszat. Nincs összefüggés sajnos.
A te esetedben annyi összefüggést látok, hogy ha te egy szar ember vagy, akkor nehezen várhatod el, hogy úgy igazán szeressenek. De megesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!