Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai vilagban miert nincsenek mar ilyen pasik?
15 eves lany vagyok es undorodok a sajat generaciomtol...
A feminin beutesu sracoktol es a kiskva lanyoktol...
Vajon vannak meg mostanaban olyan pasik mint Lukacs Laci? Nekem kulsore es belsore is o az idealom
Hol vannak a hosszu haju rocker fiuk
Ne irjatok privatot,csak a velemenyekre vagyok kivancsi:)
Ha hányingered van a saját generációdtól, akkor próbálj meg ékezettel, helyesen írni, ahogy magyarországon szokás.
Ez a véleményem.
Oke irhattok privatot,csak azt hittem nem fogom tudni megnyitni
Basszus,most valakinek komolyan azert kell valaszolni,hogy beszoljon ?? Egyebkent szerintem helyesen irtam mindent,arrol meg nem tehetek,hogy nincsen ekezet az angol billentyus telon
Nekem vállig érő egyenesszárú hajam van és sötétbarna, általában össze van gumizva. Egyszer már levágattam 2010-be és azóta ismét nő. Régen Black-Death metalon vonalon voltam azt jött Trash és Folk, Heavy és így sorba. Rengeteg koncerten voltam és fesztiválon 2x voltam és ott rengeteg hosszú hajú srác volt. Most már pár éve punk és Oi! skinhead zenéket nyomatok. De nem NS skinhead zenékre gondolok. Ne keseredj el szerintem, de koncertre el kéne menni de hát 15 vagy. hát nem tudom...
25F
15 évesen nekem is ő volt :D
De egyébként, ha jobban ismernéd, akkor nem lenne az ideálod, legalábbis belsőre tuti nem.
Úgyhogy inkább próbálj valós pasik közt keresgélni, nem pedig ahhoz mérni őket, hogy szerinted Laci milyen. :)) Mert azt csak elképzelni tudod úgyis.
22L
Egyebkent en is rockernek szamitok a kedvenc egyuteseim Nirvana Tankcsapda Black Sabbath Sex Pistols es meg van egy par :)
Na ezaz,hogy itt is egy csomoan akik ezt a stilust kepviselik egy 5-10 evvel idosebbek mint en
Egyebkent most voltam TCs koncerten,de most ertitek,menjek oda egy kb velem egy idos szimpi srachoz vagy hogy kell ezt csinalni ? :D
Koncerten nagyon egyszerű ismerkedni!! :)
Helyezkedj olyan srác közelébe, aki mondjuk bejön, aztán mikor indul a buli, akkor elkezdtek ott egymás mellett tombolni, néha egymásra mosolyogtok, éneklitek együtt a dalokat, ez mindig így van, még akkro is ha nem jön be az illető (legalábbis nálam :D), és innen már csak egy lépés, hogy valamelyikőtök megszólítsa a másikat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!