Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai vilagban miert nincsenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai vilagban miert nincsenek mar ilyen pasik?

Figyelt kérdés

15 eves lany vagyok es undorodok a sajat generaciomtol...

A feminin beutesu sracoktol es a kiskva lanyoktol...

Vajon vannak meg mostanaban olyan pasik mint Lukacs Laci? Nekem kulsore es belsore is o az idealom

Hol vannak a hosszu haju rocker fiuk

Ne irjatok privatot,csak a velemenyekre vagyok kivancsi:)

2014. jan. 5. 18:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Vannak. Azt nem tudom, hogy te korodban vannak-e. De a te korodban leginkább még divatról és nem valós stílusról beszélünk.
2014. jan. 5. 18:15
 2/21 anonim ***** válasza:

hogyabánatba ne lennének!!

igaz nemvagyok nagy rocker..hoszzu hajat is egy hete kezdtem el növeszteni..de tankcsapdán nőttem fel :*

2014. jan. 5. 18:16
 3/21 anonim ***** válasza:
4 évig volt vállig érő hajam, de a köztudat minket, mint homárokat ismert, holott a felnyírt hajú, 40 kilós pumpedli srácok se túl maszkulin képződmények, de ez van, a divat leszophatja a szőrös golyóimat.
2014. jan. 5. 18:16
 4/21 anonim ***** válasza:
Vannak még ne keseredj el :)
2014. jan. 5. 18:17
 5/21 anonim ***** válasza:

Rockernek rocker vagyok, de nincs hosszú hajam. :D

Mondjuk Lukácsról sok interjúban mondták már, hogy férfiideál meg mennyire férfias. Szerintem meg jó arc szimplán és őszinte. :D

Nem vagy egyedül abban, hogy undorodsz a generációdtól, én se tudom felfogni, mi is van most. A kis divatmajom buznyákokra megy sok lány, akiket egy erősebb szél elfúj. Had ne mondjam, hogy a belső értékek nem is számítanak már lassan. A fiúk meg a riherongyokra mennek, ami szintén baromság szerintem.

17/srác

2014. jan. 5. 18:18
 6/21 anonim ***** válasza:
Unokatesóm ilyesmi rocker, ráadásul 190centi magas és van egy amatőr bandája ami veszteséges, de őt nem zavarja, minden héten más csajt kefél.
2014. jan. 5. 18:18
 7/21 anonim ***** válasza:
Ja, Tankcsapdát kábé 6 éves korom óta hallgatom és marhára egyetértek velük.
2014. jan. 5. 18:19
 8/21 anonim ***** válasza:
Várj 5 évet, és ha még mindig így gondolod, keress fel engem. :D
2014. jan. 5. 18:21
 9/21 A kérdező kommentje:

Pacsi 2. :) en is TCs-s vagyok miota tudom mi az

3as:hat ja,sajna ez a k*rv@ nagy igazsag,pedig nem kene,hogy igy legyen

2014. jan. 5. 18:22
 10/21 The Elit Predator ***** válasza:
Vannak és mint a többiek én is TCs-n nőttem fel bár nekem se hosszú a hajam 16/f
2014. jan. 5. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!