Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy lány azért haragszik, utál, mert szeretem?
Ha igy viselkedik ez a lány akkor hagyd.Nagyon nem bir téged és valoszinü szánalmasnak tartja hogy te még ezek után is kedves vagy vele..:D
16L
Azóta megváltozott, meggondolta magát.Velem is volt ien hogy tökre nyomultam valakire aztán meggondoltam magam.Fogd fel nem akar semmit töled mostmár.
16L
Ami volt, elmúlt. Most az a lényeg, hogy te szeretnéd-e ezt a továbbiakban? Mert úgylátszik ő már nem változik meg, és úgymond megmutatta a foga fehérjét.
Én kapáósból tiltanám és törölném msnről és soha többé nem állnék vele szóba.
Mondjuk én már átestem egy hasonlón, csak előtte sem voltam jó viszonyba a lánnyal, aztán meg mégrosszabb lett.
És számomra nem létezik, úgy tekintek rá, mintha meghalt volna.
13:01 es vagyok.
Tudom hogy ez köcsög dolog és énse szándékosan csináltam csakháát..
és ez a lány is meggondolta magát szerintem..:/
13:06
Az a baj, hogy egyáltalán nem érzitek át ennek a súlyát.
Ha egyszer valaki így viselkedne veled, szerintem a falat kaparnád, hogy ennyire megbántottak és esetleg még a barátkozástól is elmenne a kedved.
Soha nemtudnál már úgy nézni egy lányra, hogy abból szerelem, vagy barátság alakuljon, mert még egy hasonlót képtelen lennél elviselni.
Lehet hogy sok tizenéves testileg már érett egy kapcsolatra, de érzelmielg még mindig gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!