Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragszik rám egy lány. Hogyan tudnám kiengesztelni? 17ff
Figyelt kérdés
Udvarlok neki 5 hónapja, nagyon jóban vagyunk. Azonban megfeledkeztem arról, hogy tegnap volt a szülinapja, nem köszöntöttem fel. Pedig direkt szólt szerdán, meg ne feletkezzek róla... :( Nagyon megbántottam, mert amikor az én névnapom és szülinapom volt, kedveskedett nekem egy kis ajándékkal. :( Tökéletes ajándékok voltak, kívánni se tudtam volna jobbakat, ráadásúl SZERETBŐL adta őket. :( Ma írt nekem SMS-t, ezt írta: Szia! Mielött mondanál bármit is, ezt jól vésd a fejedbe: figyelmetlen vagy. Tegnap volt a szülinapom, én meg vártam hogy mikor köszöntesz fel. :P Tényleg nem érdekelne úgy álltalában, de megelégedtem volna egy szimpla felköszöntéssel is. :P Nem olyan nagy dolgok ezek. Jól esett volna. Azért ezt megjegyeztem, tudod? Szia." Mit csináljak? :( Úgy szeretem őt és szegényt nagyon megbántottam és szerintem jogosan pipa rám. Mit tegyek?2010. márc. 27. 21:01
1/9 anonim válasza:
Mondd h sajnálod, és kapd le ;)
2/9 anonim válasza:
Dérden állva esedezz a bocsánatáért... (nekem be szokozz jönni :D)
3/9 anonim válasza:
8 napig "lehet" felköszönteni valaki, addig belefér. Egy nagy csokor virág, vagy ha olyan édesszájú mint én :), akkor jó sok csoki... De ha elmész hozzá, beszélgetsz vele, akkor is meg fog bocsájtani. Van olyan, hogy az ember elfelejt valamit. Mindenesetre személyesen kérj tőle bocsánatot.
4/9 anonim válasza:
Már nem azért, de ezt miért kérdezted meg?! Az természetes, hogy bepótolod....nem?!
Szerintem valami egyszerű, de nagyszerű legyen (vidd el vacsorázni, vagy bor&séta+beszélgetés((most úgy is jó idő van:D)), stb...) de Te ismered a lányt, Te tudod, hogy mi tetszene neki!
(Amúgy szerintem nem olyan nagyon-nagyon pipa rád...de pótold be a szülinapját, minél hamarabbb!!!!)
21/L
Sok sikert! :)
5/9 anonim válasza:
Vegyél neki 2 repjegyet Miamiba, és mondd, hogy sajnálod, csak mostanra sikerült elintézni.
6/9 A kérdező kommentje:
Úgy bánt a dolog! :( Olyan helyes és figyelmes lány és ő olyan különleges! Amikor szomorú voltam valamiért rá mindig támaszkodhattam, mindig meg tudott vigasztalni és már a szimpla mosolya és a tekintete, a kedvessége mindig feldobta a napom. Tudjátok mit kaptam tőle névnapra meg szülinapra? Egy nagy Ferraris könyvet, amiben a kocsik vannak jó nagy képekkel, valamint egy Ferraris bögrét! Csak egyszer említettem neki fél szóval hogy az a kedvenc márkám és ő mintha gondolat olvasó lenne, rögtön tudta hogy ilyesmire vágyom. :( Mert figyelmes. És ezért különösen haragszom magamra. :P Egyébként arra gondoltam, hogy mivel szereti az Inuyasha című rajzfilmet, veszek neki egy olyan ajándékot és egy száll rózsát, biztosan értékelni fogja! :)
2010. márc. 27. 21:22
7/9 anonim válasza:
Találj ki valami nagyon meglepőt és romantikusat. Te ismered a közös sztorijaitokat, ezekből indulj ki valahogy.
8/9 A kérdező kommentje:
21:38
Veszek neki egy Inuyasha cuccott, egy rózsát, plusz szeretném meglepni egy mozijeggyel! :D Akkor tudunk sokat beszélgetni és együtt leszünk. :) Biztos hogy értékelni fogja! :) Egyéb tippek, fiúk lányok? :D
2010. márc. 27. 21:43
9/9 anonim válasza:
Mindezeket csempészd/csempésztesd be szobájába egy kis levéllel, hogy nézzen ki az ablakon...te pedig ott állsz ilyen füles-farkas izének öltözve...asszem abban vannak ilyenek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!