Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Haragszik rám egy lány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragszik rám egy lány. Hogyan tudnám kiengesztelni? 17ff

Figyelt kérdés
Udvarlok neki 5 hónapja, nagyon jóban vagyunk. Azonban megfeledkeztem arról, hogy tegnap volt a szülinapja, nem köszöntöttem fel. Pedig direkt szólt szerdán, meg ne feletkezzek róla... :( Nagyon megbántottam, mert amikor az én névnapom és szülinapom volt, kedveskedett nekem egy kis ajándékkal. :( Tökéletes ajándékok voltak, kívánni se tudtam volna jobbakat, ráadásúl SZERETBŐL adta őket. :( Ma írt nekem SMS-t, ezt írta: Szia! Mielött mondanál bármit is, ezt jól vésd a fejedbe: figyelmetlen vagy. Tegnap volt a szülinapom, én meg vártam hogy mikor köszöntesz fel. :P Tényleg nem érdekelne úgy álltalában, de megelégedtem volna egy szimpla felköszöntéssel is. :P Nem olyan nagy dolgok ezek. Jól esett volna. Azért ezt megjegyeztem, tudod? Szia." Mit csináljak? :( Úgy szeretem őt és szegényt nagyon megbántottam és szerintem jogosan pipa rám. Mit tegyek?
2010. márc. 27. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Mondd h sajnálod, és kapd le ;)
2010. márc. 27. 21:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Dérden állva esedezz a bocsánatáért... (nekem be szokozz jönni :D)
2010. márc. 27. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:
8 napig "lehet" felköszönteni valaki, addig belefér. Egy nagy csokor virág, vagy ha olyan édesszájú mint én :), akkor jó sok csoki... De ha elmész hozzá, beszélgetsz vele, akkor is meg fog bocsájtani. Van olyan, hogy az ember elfelejt valamit. Mindenesetre személyesen kérj tőle bocsánatot.
2010. márc. 27. 21:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de ezt miért kérdezted meg?! Az természetes, hogy bepótolod....nem?!

Szerintem valami egyszerű, de nagyszerű legyen (vidd el vacsorázni, vagy bor&séta+beszélgetés((most úgy is jó idő van:D)), stb...) de Te ismered a lányt, Te tudod, hogy mi tetszene neki!

(Amúgy szerintem nem olyan nagyon-nagyon pipa rád...de pótold be a szülinapját, minél hamarabbb!!!!)

21/L

Sok sikert! :)

2010. márc. 27. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Vegyél neki 2 repjegyet Miamiba, és mondd, hogy sajnálod, csak mostanra sikerült elintézni.
2010. márc. 27. 21:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Úgy bánt a dolog! :( Olyan helyes és figyelmes lány és ő olyan különleges! Amikor szomorú voltam valamiért rá mindig támaszkodhattam, mindig meg tudott vigasztalni és már a szimpla mosolya és a tekintete, a kedvessége mindig feldobta a napom. Tudjátok mit kaptam tőle névnapra meg szülinapra? Egy nagy Ferraris könyvet, amiben a kocsik vannak jó nagy képekkel, valamint egy Ferraris bögrét! Csak egyszer említettem neki fél szóval hogy az a kedvenc márkám és ő mintha gondolat olvasó lenne, rögtön tudta hogy ilyesmire vágyom. :( Mert figyelmes. És ezért különösen haragszom magamra. :P Egyébként arra gondoltam, hogy mivel szereti az Inuyasha című rajzfilmet, veszek neki egy olyan ajándékot és egy száll rózsát, biztosan értékelni fogja! :)
2010. márc. 27. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Találj ki valami nagyon meglepőt és romantikusat. Te ismered a közös sztorijaitokat, ezekből indulj ki valahogy.
2010. márc. 27. 21:38
 8/9 A kérdező kommentje:

21:38

Veszek neki egy Inuyasha cuccott, egy rózsát, plusz szeretném meglepni egy mozijeggyel! :D Akkor tudunk sokat beszélgetni és együtt leszünk. :) Biztos hogy értékelni fogja! :) Egyéb tippek, fiúk lányok? :D

2010. márc. 27. 21:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindezeket csempészd/csempésztesd be szobájába egy kis levéllel, hogy nézzen ki az ablakon...te pedig ott állsz ilyen füles-farkas izének öltözve...asszem abban vannak ilyenek:D
2010. márc. 27. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!