Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak hogyha az elso randin fullentettem egy kicsit, a lany nem haragszik de en meg banatos vagyok?
Először is van egy nagyon nemmindegy részlet:
"Mindenki hazudik, a változó csak annyi hogy miről!" Szóval tudni kéne hogy mit sumákoltál, mert az ilyen felületes apróságokon már szinte átsiklik az ember, én már nem is agyalok rajta, jobb ha nem tudja a másik a száraz valóságot, nagyobb horderejű dolgokban úgyse ismerek sumákolást az ilyenekkel meg nem foglalkozom.
Mindenkivel megesik hogy az első randikon még lódítanak,hogy imponáljanak a partnernek!
Persze ez nem tart örökké.
Leggyakoribb esetben mire komolyabb szintre lép a kapcsolat újra felteszi az ember azokat a kérdéseket amiket az első randin,hiszen akkor nem a kérdés és nem a válasz a legfontosabb,hanem hogy milyen képet mutassunk magunkról!
Azán meg később ígyis-úgyis megismerjük a partner negatív dolgait így az első füllentés biztos hogy nem dob sokat a latba!
Amúgy meg ha nem haragszik a lány,inkább örülj ennek és ne búslakodj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!