Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előny egy férfinál ha edzett és ért a harcművészetekhez?
Szerintem előnynek nem előny..de nem hátrány.. Persze ha olyan a lány,aki oda van a harcművészetért akkor előny :) Mindenkinek más jön be,viszont,ha szeretnék valakit és ő meg edzet és ért a harcművészethez,nem rugdosnám ki az ágyból,attól függetlenül hogy én nem értek a harcművészethez :)
Nálam a foci az ami jó ha a fiú szereti,de ha nem hát nem.. :)
18/L
Mi van, reménykedsz? :) Hát nyugi, ez a normális csajokat nem érdekli. Persze, inkább legyen kockahasad, mint sörhasad, de jellemzően ez őket kevésbé izgatja. Az meg hogy le tudod karatéjozni a cúnya rosszfiút végképp nem hozza lázba őket. Tapasztalatom szerint pl. táncolni sokkal szívesebben járnak. :P
Amúgy az én barátnőm mindig bepadlózik, ha krav-maga edzésről kék folttal vagy vérző orral jövök haza (elég gyakori eset :P). Neki pl. egyáltalán nem tetszik, amit csinálok.
Nálam kifejezetten előny lenne :)
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!