Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válthat ki egy férfinál a napi 2-3 maszturbálás, ha unatkozik akár 4is? Lesz valamilyen hátránya-előnye?
Ez attól függ, hogy hogy csinálod. Gondolom arra mész, hogy gyorsan kicsapkodd. Ennek hátránya van. Szexnél is gyorsan fogsz végezni, mert tudat alatt is hozzá fogod magad segíteni. pl: ha befeszíted valamelyik izmod, hamarabb elmész. Amikor éppen cumiznak, vagy éppen dugsz, sokszor azon fogod magad észrevenni, hogy valamid be van feszítve. Illetve a másik, hogy ha húzni akarod a dolgot, egyre nehezebben tudsz megállni.
Előny: Ha tudatosan arra mész,hogy minél hosszabb ideig csináld, illetve meg tudjál állni az utolsó pillanatban, akkor a szexben is tudod ezt hasznosítani és nem 5-10 perc lesz, hanem esetleg 2 óra vagy még több.
Másik előny: én most jöttem rá, hogy ha egyszer elélvezek, akkor nem muszály megállni. A második élvezés nehezebb, tovább tart, de ugye ez a lánynak jó :)
Lánnyal ezt még nem volt alkalmam kipróbálni, mert nemrég jöttem rá, de remélem akcióban is sikerül :D
Érdekelne, hogy mennyi lehet a maximum megállás nélkül...
Szerintetek?:)
Unalomból masztizol? nah ezen most olyan jót neettem xD
Embeeerr...Unalomból nem szabad.mert akor azt megérzi a KIS barátod is...
A maszturbálás magömléshez vezet jó esetben...:D
Jó ha maszturbálsz mert ezzel fejlődhet a szexuális önképed,csináld töbféleképpen (változó tempó stb) , hogy megtud mi esik jól, ezzel a tényleges szex is jobb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!