Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válthat ki egy férfinál a napi 2-3 maszturbálás, ha unatkozik akár 4is? Lesz valamilyen hátránya-előnye?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 00:43
11/12 anonim válasza:
Semmi, max nem rozsdásodik be a kukója, így ha élesben is szükség lesz rá nem mond csütörtököt.
12/12 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, néha csak úgy unatkozom és akkor bizony 4 is vagy több. Hátránynak azt tudnám mondani hogy én nehezebben megyek el mint az átlag. Gyakorlatilag annyira megtanultam visszatartani hogy teljesen ösztönösen visszafogom magam, és így órákig tudok szexelni. nem mondom jól hangzik, de jó párszor rendkívül zavaró. barátnőm nem mindig bírja olyan sokáig.:P
Testi hátrányról nem tudok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!