Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő jobb a férfinál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő jobb a férfinál a párkapcsolatokban, az demoralizáló tud lenni, nem?

Figyelt kérdés
nincs jó hatással a párkapcsolatokra, ha a nő jóval mindenben „több”, vagy „jobb”, mint a férfi, és ezt büszkén, bántóan mutogatja, kecsegteti a párja előtt, igaz?
2010. dec. 27. 18:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A szopásban legyen jobb a többi nem érdekel.
2010. dec. 27. 18:37
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen kapcsolat nem létezik, mert össze se jönnek :D

Tudtommal a legalábbis ez inkább a nőket irritálja... ha pasijuk egy béna már bocs. De ha már össze jöttek. Mr beannek nem lehet nője? :D

2010. dec. 27. 18:39
 3/14 anonim ***** válasza:
Össze sem jönnek, vagy ha mégis akkor a kapcsolat a szerelemről szól,nem a képességekről, akit pedig szeretek azt nem alázom meg.
2010. dec. 27. 18:41
 4/14 A kérdező kommentje:
mondok egy példát: a férfi mondjuk orvos, sebész. a nő híres énekes és színész. így, a nő "jobb", híresebb, több, más téren.
2010. dec. 27. 18:43
 5/14 anonim ***** válasza:
nemtudom, én ebben a helyzetben az orvost többre tartanám.
2010. dec. 27. 18:46
 6/14 A kérdező kommentje:
mondom, más téren. tehát, vegyünk egy mércét: az orvos nem világhírű, hanem egy megbízható, "jó" orvos, mondjuk adjunktus, de nem szokott hibázni, viszont a felesége országszerte híres. tegyük fel, ha én lennék az orvos helyében, eléggé... hogy is mondjam... kevesebbnek érezném magam.
2010. dec. 27. 18:48
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát, én is az orvostudományt tartom a legszebb dolognak a világon és elég nevetséges, ha valakit a párja lenéz, főleg akkor, ha az művész, akárcsak ő. A sebészet több, mint orvoslás, szerintem egyfajta művészet az orvostudományon belül.
2010. dec. 27. 18:49
 8/14 A kérdező kommentje:
utolsó, ezzel bizony egyetértek.
2010. dec. 27. 18:49
 9/14 anonim ***** válasza:
:) Akkor egyformán gondolkozunk. Az ilyen ember soha ne érezze magát kevésnek, mert a munkája csodálatos, és ha ezt a munkát szívvel lélekkel csinálja, akkor meg főleg. Nem is tudom hogyan lehet ezt lenézni,nem a hírnév az ember mércéje, ha munkáról van szó akkor szerintem a teljesítmény, márpedig egy sebész orvos nem engedhet meg hibát, nincs miért szégyenkeznie. Büszke lennék a páromra, ha sebész lenne :)
2010. dec. 27. 18:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Egy nő nem jön össze olyan férfival, aki rosszabb nála. Főleg ha a külsőségekről beszélünk.
2010. dec. 27. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!