Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfinál mit jelentenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinál mit jelentenek ezek a dolgok?

Figyelt kérdés
5 éve elváltunk.tartjuk a kapcsolatot,jóban vagyunk.nem volt veszekedés soha,csak részéről elmúlt a szerelem és nem tudott velem maradni így.a mai napíg képeket akar rólam.folyton lefényképez és nézegeti.még önkielégítés közben is.ha beszélünk telefonon,folyton azt mondja hogy kíván.felizgul rám a mai napíg.haver mesélte ha rólam beszélnek,feláll neki és mindig mondja hogy kíván és hogy jó lenne ha már látna.de nem próbálkozik mert van kapcsolatom és neki is.videókat akar rólam a telefonjába meg felveszi a beszélgetéseket és meghallgatja sokszor.nem értem ezt.gondoltam ez csak szöveg,be akar etetni.de másnak is ezeket mondja.és egyszer mutatta a telefonját.vannak benne olyan képek is amik 2-3 éve készültek.több telefonja volt már de meg vannak azóta is.mi lehet ez nála?
2010. jan. 5. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
egyszerűen nem szeret már! csak a tested gondolom veled minde jó volt a mostnai meg nem adja meg neki amit igazán szeretne! ennyi lehet a dologban mond meg neki legközelebb h. hagyja abba és élje az életét amiben t emár nem vagy benne!!!
2010. jan. 5. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem szeret már, de a szex hiánya van.
2010. jan. 5. 11:58
 3/5 A kérdező kommentje:
azt tudom hogy nem szeret.szex hiánya nem hiszem hogy van,mert elég nőcsábász.meg ha az is van,szerintem az hogy képeket meg videókat akar rólam meg nézegeti az nem stimm.nem meztelenek.mindegy neki milyen csak legyek rajta.
2010. jan. 5. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hozzád szokott. Sokat voltatok egyutt, és megszokta, hogy ott vagy neki. Szerintem mond meg neki, hogy hagyjon téged nyudodtan élni, elvileg is o akart toled elválni. Egy pasi sem nézi jo szemmel, ha a volt férjed így fog zaklatni. Ezt a házasságot ugy sem lehet kitorolni az ember életébol, maradjanak meg neki az emlékek!
2010. jan. 5. 13:31
 5/5 A kérdező kommentje:

csak 2 évet voltunk együtt.a párom nem akad ki,barátok és ő kérte hogy

néha nézzen rám mert csak 5-6 hetente jár haza.tudja hogy nem lennék már újra vele.csak az a fura,hogy mindig előjön az emlékekkel,a házasságunkkal,felidéz dolgokat.néha könnyezik a szeme és hevesen ver a szíve.nem értem.akart békülni már 3-szor is.pedig tuti nem szeret.vagy nem tudom....nem értek már semmit.

2010. jan. 5. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!