Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez az agyament férfi logika?
Itt mindenféle nő/lány felrak a testrészeiről, testéről képet, mindenki dicséri, húú de jó, megfogdosnám stb... Elismerik.
Ha meg egy lány már bulizni jár, szórakozik, jól érzi magát. Úristen nem hiszem el még csókolózott is egy fiúval, vagy fel mert venni egy rövidebb szoknyát, akkor meg már ordas nagy r*banc... és elhordják mindennek.
De a képeknél meg teszik a fejüket a férfiak... ez most akkor mi? Ilyenkor miért nem álltok ki a véleményetek mellett? - és írnátok oda, hogy ez nem helyes, még ha tegyük fel szép is. Ezt nevezem én álszentségnek.
Kedves kérdező, ez egy névtelen oldal és az emberek arc és név nélkül szoktak képet felrakni, mert objektív véleményt várnak, azért mert nem tudják magukat jól megítélni.
Ez nem r.bancság.
1) aki ilyen képeket tesz ki magáról az éretlen + viszketegségi feltünése van, aki a szabadidejét ennek kommentelésével tölti az se jobb
2) csomó lánnyal csókolóztam már szórakozóhelyen, egyiket sem jutott eszembe se nekem, se a barátaimnak EZÉRT r*bancnak gondolni. R*banc csak akkor lenne ha 1 éjszaka felváltva smárnak mindenkivel... mint ahogy a képeknél is "teszik" egyesek.
Tessék itt a logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!