Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ebben a logika?
Az egyik lány ismerősömet megkérdeztem miért szomorkodik. Elmondta, hogy egy srác állandóan bosszantja. Interneten keresztül beszéltünk szóval nem tudtam mit tenni, de azért sikerült párszor megnevettetnem. Mikor már jobban volt bejelentette, hogy engem most mindenhonnan letilt.
Az msn-ről és a közösségi oldalakról egyből sikerült is, de azért e-mailben még megtudtam kérdezni, hogy:
"Ettől most jobb lesz a helyzet, hogy engem tiltasz míg a hülye srácot megtartod?" Azt felelte igen.
Érthetőbb lenne ha járt volna a sráccal, de nem így volt.
Hány éves vagy?
Csak hogy logikát keresel egy nő "gondolkozásában"?
Az benne a logika, hogy szomorú volt, és miután felvidítottad és jól kiröhögte magát rajtad, már nem kellesz neki. Dióhéjban.
Felvidítottad, ennyire kellettél. Nem akar többet. Van ilyen. Logikát viszont tényleg ne keress.
Ha nem is jár a sráccal, akkor miért tiltott le? :O Meg megtartja a srácot, ha nem is járt vele? Kicsit zavaros, de nem értem a lányt...
/L
ok nélkül biztos nem tiltott le!!!
ennyi!!!
A női logika egy mítosz! Nem létezik!
Ellenben fiatal korban erre is rá tudnak tenni egy lapáttal! Hogy hogyan nem tudni!
Állítólag eddig egyetlen férfi fejtette meg a női lélek titkát, de mielőtt továbbadhatta volna belehalt a röhögésbe!
Szerintem oltsd le a csajt hogy ostoba mint egy gyeptégla és főjön a saját levében, te végeztél vele!
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!