Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ebbe a pasiba a logika?
Semmi. Nem is kell benne logikát keresni. Ha ő szakított veled, lehet, hogy maradt benne valami rossz érzés, hogy bánatot okozott neked.
Azzal, hogy nem küldted el a francba, két dologban biztos lehet:
1. túlélted a szakítást
2. ha véletlenül összeakadtok valahol, nem fogod sem leköpni, sem átnézni rajta.
Ha úgy gondolod, hogy "próbálkozott", ahhoz ez nagyon zsengének tűnik.
Én szakítottam amúgy.
valóban ez nagyon gyér bármihez is
Te nme szoktál az exeidnek írogatni. Ez azt kell jelentse, hogy más sem teheti? ebben meg én nem értem mi a logika. Szerintem nem vagyunk egyformák.
Én lehet azért írtam volna, hogy felmérjem a pályát, hogy hogyan állsz hozzám a szakítás után, de lehet, hogy csak akart valamit, és így kezdett volna bele,vagy akármi is lehet mögött. Egy biztos itt sokan sokfélét tudunk ötletelgetni, de nem fog kiderülni, hogy mit akart valójában. Ha tényleg érdekel a dolog kérdezd meg őt. Szerintem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!