Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen a női logika,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen a női logika, ugye lányok?

Figyelt kérdés
Ha tetszik egy fiú, ne tegyél semmit az ügy érdekében, inkább várd, hogy valami varázslatos módon megtudja, és ő kezdeményezzen.
2012. jún. 10. 18:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Aki normális az talán ad vmi jelet, vagy szemez meg ilyenek. Velem volt már.
2012. jún. 10. 18:56
 2/25 anonim ***** válasza:
Nono ha sokáig várok és látom hogy esélytelen hogy észrevegye mit akarok kihozni a dologból vagy csak nem kezdeményez valami miatt akkor lépek én és vagy összejön vagy nem :)
2012. jún. 10. 18:56
 3/25 anonim ***** válasza:
Többnyire igen, de én pl. a mostani páromnál én kezdeményeztem és nem azért mert épp ő félt, csak úgy jött, nem akartam várni semmire.
2012. jún. 10. 18:57
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ilyen. Üdv a Földön.
2012. jún. 10. 18:57
 5/25 anonim ***** válasza:
én sose kezdeményezek, mert úgyse lesz belőle semmi 21L
2012. jún. 10. 19:01
 6/25 anonim ***** válasza:
46%
Azért mert rondák vagytok még nem kell általánosítanixD
2012. jún. 10. 19:02
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos, pontosan igy van de nem minden nőre jellemző.Legtöbb esetben még annyira se képesek hogy az emberre nézzenek, de azért úgyanugy megvan az elvárás, hogy te legyél minden ami ők nem.

Hasonló kérdést kiirtam én is 1szer, pontosan ezt tapasztaltam évek során.Inkább szidják a pasit hogy milyen h*lye hogy nem veszi észre, de még annyit se tesz sok lány hogy kimutassa érdeklődését, egy hosszabb tekintet, luxus esetben mosoly.Ez van, gondolom a megoldás, hogy te legyél tökös minden esetben.

2012. jún. 10. 19:04
 8/25 anonim ***** válasza:

6/6 Remélem pont egy olyanba fogsz beleszeretni aki nem néz ki jól ,utána jól pofára ejt;)

Te sem vagy több 16nál az tuti.

Egyébként ilyen a női logika. Bizonyos jeleket adnak amihez varázslat kell ,hogy észrevedd.

A varázslatot pedig lehet tanulni;)

2012. jún. 10. 19:05
 9/25 anonim ***** válasza:
Hát igen, az öntelt tyúkok tényleg ilyenek. Inkább nem teszik kockára a büszkeségüket. Meggyőzik magukat, hogy micsoda töketlen ez a srác, még kezdeményezni sem tud, ilyen töketlen nem is kell neki igazán, aztán kinéz egy másikat és kezdi előröl.
2012. jún. 10. 19:05
 10/25 anonim ***** válasza:

Rám ez egyáltalán nem igaz.Általában én kezdeményezek.

21/n

2012. jún. 10. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!