Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen a női logika, ugye lányok?
Sajnos, pontosan igy van de nem minden nőre jellemző.Legtöbb esetben még annyira se képesek hogy az emberre nézzenek, de azért úgyanugy megvan az elvárás, hogy te legyél minden ami ők nem.
Hasonló kérdést kiirtam én is 1szer, pontosan ezt tapasztaltam évek során.Inkább szidják a pasit hogy milyen h*lye hogy nem veszi észre, de még annyit se tesz sok lány hogy kimutassa érdeklődését, egy hosszabb tekintet, luxus esetben mosoly.Ez van, gondolom a megoldás, hogy te legyél tökös minden esetben.
6/6 Remélem pont egy olyanba fogsz beleszeretni aki nem néz ki jól ,utána jól pofára ejt;)
Te sem vagy több 16nál az tuti.
Egyébként ilyen a női logika. Bizonyos jeleket adnak amihez varázslat kell ,hogy észrevedd.
A varázslatot pedig lehet tanulni;)
Rám ez egyáltalán nem igaz.Általában én kezdeményezek.
21/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!