Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, van ebben valami logika?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, van ebben valami logika? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Szóval, van egy pasi, évekig fűzött, h feküdjek le vele, végül aztán megtörtént 2x is a dolog. Nemrég beszéltünk msn-en, és szóba került a téma, tulajdonképpen arról volt szó, hogy vajon lesz-e folytatás, aztán bejelentette, hogy igazából ő szeret engem és sokra tart, és nem csak egy hülye p.csa vagyok, akit csak úgy meg lehet d.gni. Hozzáteszem, van barátnője, nem tudom hova rakni a dolgot...
2010. febr. 18. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
kellessz neki... de nem te... csa a puncid... megdugni... bocsi,de nemtudom szebben mondani. Van barátnője,nyilván őt szereti. csak azrét mondja ezt a szeretlek kamudumát neked,hogy 3accor is beadd a derekad. ha van benned tartás nem teszed szét neki a lábaidat mégegyszer.
2010. febr. 18. 19:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Valóban akar még többet, hidd el nekem ;)
2010. febr. 18. 19:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezz rá hogy ki a fontosabb, a mostani barátnője vagy te, ha érted otthagyná a barátnőjét akkor tegye is meg...

ha a mostani kell neki akkor egyszerűen hagyd a fenébe

2010. febr. 18. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szeret ....csak nem akarja szarban hagyni a barátnőjét ennyire :S
2010. febr. 18. 19:28
 5/8 A kérdező kommentje:
részemről csak hihetetlenül erős fizikai vonzásról van szó, eszem ágában nem lenne kapcsolatot kezdeni vele. :) pont arról van szó, hogy ez csak szex, de akkor hogy kerül ide ez a hülye érzelmes duma??
2010. febr. 18. 19:31
 6/8 anonim ***** válasza:
nem tom, közöld vele, hogy te csak sexet akarsz, és leszel a szeretője ha akarsz, de semmi más.
2010. febr. 18. 19:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Talán beléd szeretet!Ilyen feltételekkel jaj neki!
2010. febr. 18. 19:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem csak még egy szexet akar.

Mond neki ha otthagyja a párját akkor lesz szex addig semmi.

már ha te is akarod őt.

2010. febr. 18. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!