Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi oka lehet ennek, vagy egyáltalán hol van ebben
a logika?
Ezt hívják úgy, hogy tartalékolás. Én személy szerint nagyon utálom, mikor olyan csajok veszik fel velem a kapcsolatot, akiknek van pasijuk. Ki tudja, ha összejönnénk, akkor nem kacsingatna-e másfelé.
2010. márc. 4. 20:50
Én lányként úgy látom, hogy talán nem is akar mást, csak barátkozni. Az én stílusom is olyan, hogy sokszor azt hiszik akarok valamit. Nem tehetek róla, flörtölős vagyok, törődő, és fontos nekem a fizikai kontaktus. Sokat mosolygok, szeretek az emberek szemébe nézni, sokat igazgatom a hajam (mivel útban van), törődő vagyok, szeretem a szexet és ezt nyíltan vállalom, amiből azt szűrik le, akarok valamit. Nem lehet, hogy ez a lány is ilyen?
2010. márc. 5. 02:28
3/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Olyan sok haverja meg ismerőse van, nem tudom miért kellettem pont én neki. Hiszen mint írtam, nem is ismert de már küldte a jeleket. Nem hinném, hogy csak szivatni akar, hiszen megmondta, hogy nem lesz köztünk semmi. De akkor mégis miért akar egy ismeretlen fiút jobban mgismerni, és beszélgetni vele?
Ez bizony a "szűzk*rva"-kategória egy minősített esete.Abszolút megbízhatatlan,önző,magánakvaló típus.Tartsd magad távol tőle!
2010. márc. 7. 21:45
Azért akar megismerni,mert már évek óta együtt van valakivel, és már nagyon unalmas lehet neki, az hogy egy pasitól hallja a szép szavakat. Nyilván azt szeretné, hogy legyen egy bizonyos 2. akihez akármikor bármilyen célból mehet..
most tökmind1, hogy ez baráti vagy sem.. érezni akarja, hogy törődnek vele.
2010. márc. 7. 21:57
Büdös kis k....
Ne feledjétek: valaki minél inkább hangoztatja, hogy hű lesz, annál gyanúsabb, hogy problémát okoz neki hűnek maradni. Az hogy sok pasit maga köré gyűjt és flörtöl pl. veled IS!!!! mind azt bizonyítja, hogy nem elégszik meg egy pasival, neki kevés egy férfi rajongása élete végéig...
Nincs ezzel önmagában gond, csak itt annyi a baj, hogy az ilyen csaj saját magához sem őszinte, a barátja helyébe sem lennék... istencsapásai az ilyen kis ribik, akik azt sem tudják mit akarnak valójában... de közben meg komolyan adják elő magukat...
2010. márc. 7. 22:54
22:54! Tökéletesen egyetértünk és szent meggyőződésem,hogy ez az igazság.Sok és sokféle nővel volt már dolgom,ismerem ezt a retekfajtát is,mint a tenyeremet. (21:45 voltam)
2010. márc. 7. 22:57
Kapcsolódó kérdések: