Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok és a nők miért teszik ezt? Van ebben bármi logika?
Állandóan azt hallom,hogy mi ,férfiak és fiúk agyatlan ösztönlények vagyunk,akiket csak az a bizonyos testrészünk vezérel.Ez megy az élőbeszédben, a TV-ben, a neten és a kismillió női magazinban is.
Sokan ezt a szívünkre vesszük és kínkeservesen úrrá leszünk a vágyainkon,azaz jófiúk leszünk. Ezt követően hiába is keresnénk barátnőt, a lányok átnéznek rajtunk,mert ők nem ilyen nyámnyila,pipogya alakokat keresnek. Ez pedig igencsak levágja az embert,már csak azért is,mert nem érti,vajon mit ronthatott el.Holott a hiba valójában nem is benne van.
Szóval lányok,miért csináljátok ezt?
Istenem miért nem lehet megérteni azt, hogy az ember olyanra figyel fel, aki nagyon megtetszik neki. Ez legyen akár rosszfiú, akár jófiú, egyre megy, ha hirtelen odáig lesz meg vissza a nő. Egyszerűen csak azért érzitek, hogy átnéznek rajtatok, mert pont olyanokkal futtok össze, akiknek első látásra nem jöttök be. Vagy nem csak első látásra, akár beszélgetés után sem. Ilyen az élet. Semmit nem ront el senki, csak nem akad össze állandóan olyan emberekkel, akikkel szerelembe eshet.
Nyílván te is sok emberen "átnézel", mivel nem álmaid nője... És nem érzed azt a plusszt, mint annál, akibe beleesel.
Ez vica versa igaz. Ti férfiak miért feltételezitek egy nőről, hogy buta, vagy csak a pénzt kergeti. Miért gondoljátok, hogy csak a macsók és kigyúrt fazonok kellenek? Miért van az, hogy ha egy kicsit is elhagyja magát a nő mellettetek már azonnal más karjaiba futtok?
Az értelmes nő elfogadja a férfit olyannak, amilyen nem akarja megváltoztatni. És ez fordítva is igaz. Az értelmes férfi elfogadja, hogy a nő pl. egy gyerek után már nem biztos, hogy cicababa lesz... és sorolhatnám még tovább.
Szóval nem kellene mindig csak azt hajtogatni, hogy ti nők így, ti nők úgy, mert A FÉRFIAK sem különbek ám.
Első vagyok. Azért gondolj bele, nekünk nőknek mennyivel nehezebb. Aki nem topmodell, annak igencsak esnek az esélyei férfikörben. Én szerintem jól tartom magam, nem is néznek rajtam keresztül, de nagyon nehezen jön össze egy kapcsolat. És ez azért van, mert ahány ember, annyi ízlés. Nagy véletlenek kellenek ahhoz, hogy pont olyannal akadj össze, akivel testileg-lelkileg passzolsz.
Most szingliségem alatt jöttem rá, mennyire lutri olyan embert találni, akit szeretsz és aki viszont szeret téged.
És ezért egyik nemet sem hibáztatom.
"Ti férfiak miért feltételezitek egy nőről, hogy buta, vagy csak a pénzt kergeti."
Azért mert ez egy axióma.
"Azért gondolj bele, nekünk nőknek mennyivel nehezebb"
Jajj de szar nekem, nő vagyok, ha elmegyek bulizni mindenki megakar hívni egy sörre, mindenki dumálni akar velem, egyszerűbben kapok munkát mert dekoratívabb vagyok...
Ragozhatnám sokáig.. Kedves kérdező: Akkor bízz meg egy nőben amikor már egy ló legel a sírján
20/F
Ui.: Hajrá Németország!
Azért raktam fel a kérdést,mert rengeteg alkalommal tapasztaltam már ezt az ellentmondást.Köszi a kommenteket,érdekes látni,mit gondol az ellenkező oldal.Írjatok még!
17.04-es Neked is köszi,amúgy este én is a németeknek szurkolok majd! :D
20F-nek:
1. nem mindenki jár nap mint nap bulikba, így én sem
2. aki sörre vagy akármire hív meg, valószínűleg nem azért teszi, mert nagyon intelligensnek tart és milyen jó velem beszélgetni :D
3. a nők sokkal nehezebben kapnak munkát, mert normálisabb helyeken nem elég a riszálás, és hosszútávra, megbízható munkaerőnek inkább férfiakat keresnek. Meg lehet nézni, hogy egy állásinterjún milyen százalékban kerülnek be nők, és milyen százalékban férfiak. Mert a nemi diszkrimináció azért sok helyen még a 21. században is megmaradt.
Én is nézném már a vb-t... Sajna most nem érek rá.
Nem vagyunk agyatlan ösztönlények, de az hogy a farkunk nagy hatással van ránk az azért igaz. Úgyhogy félig-meddig igazat mondanak a női újságok.
Csak ezt egyes nők perverzségnek veszik, mert nem tudják megérteni, hogy mit érez egy férfi egy szép hölgy láttán.
Nincs abban semmi rossz, hogy egy férfi a szexet akarja, a nők ugyan úgy akarják, úgyhogy ők is perverzek nem is kicsit.
Mindkét fél ugyan azt akarja, de a férfinek meg kell találnia a módját, hogyan érje el azt amit akar. És itt bukhat el a dolog ha egy férfi túlzottan jófiú, mert abban semmi izgató nem lesz a nőnek, holott a nő az izgalomra és később a szexre vágyik.
17:24-nek
Az hogy egy férfi megbízhatóbb mint egy nő nem diszkrimináció hanem tény
20/F
"Az hogy egy férfi megbízhatóbb mint egy nő nem diszkrimináció hanem tény
20/F"
na basszus ezen jót kacagtam...maradjunk annyiban, hogy mindkét nem esetében vannak rendes, és szemét példányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!