Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen a női logika, ugye lányok?
Figyelt kérdés
Ha tetszik egy fiú, ne tegyél semmit az ügy érdekében, inkább várd, hogy valami varázslatos módon megtudja, és ő kezdeményezzen.2012. jún. 10. 18:55
11/25 anonim válasza:
max haverkodok, de az első lépést a pasi tegye már meg.... ha már pattogtok itt össze-vissza, h ti vagytok az erősebbik nem, meg bla
12/25 anonim válasza:
Ne a nőket okold azért, hogy csak nézel, de nem látsz. ;)
13/25 anonim válasza:
"első lépést a pasi tegye már meg.... ha már pattogtok itt össze-vissza, h ti vagytok az erősebbik nem..."
Én ilyesmivel soha nem pattogtam.Ha a csajnak tetszem én meg észre se vettem, nem az lenne a célravezetőbb, hogy észre vetesse magát, ahelyett hogy várná a csodát, hátha leszólitják?
Van amikor azért nem látsz, mert nincs is mit látni...
14/25 anonim válasza:
valahogy csak kapcsolatba kerültök, ha már megtetszik nekem a pasi.. vagy most nem értem.. de mondjuk, vadidegen pasihoz nem mennék oda.
15/25 anonim válasza:
Jaj, szegénykém, nem mersz lépni? És a lány a hibás ugye? Kicsi tündérbogaram, de sajnállak.
16/25 anonim válasza:
Testvér ne várd el, hogy a nők feladják a kényelmes poziciójukat.Szard le a jeleket és szerezd meg aki kell neked, hiszen rövid az élet és nyuszik a nők.A lényeg hogy segits magadon és ha nem tetszik az illető akkor meg örülj, hogy a csajok nem szoktak kezdeményezni, megszabadultál egy kellemetlen "lerázástól".
17/25 anonim válasza:
nyuszik???? :D nem tudom h ki a nyuszi, itt sirtok h nincs nőtök, de odamenni már nem mertek :D
18/25 A kérdező kommentje:
A nők se sokkal különbek,inkább behúzzák fülüket farkukat és játszák az elérhetetlent.
2012. jún. 10. 22:50
19/25 anonim válasza:
Mert ha nem így tesznek, akkor meg egyből jön a sok okos, hogy mekkora ribancok...
20/25 anonim válasza:
ja, ha meg 2 pia után elmegyünk veletek, akkor meg van h mekkora egy r.banc.... ugyh na.. csak hallgassatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!