Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretném hogy a fiamból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretném hogy a fiamból "páwa" legyen! De enélkül lesz barátnője valaha?

Figyelt kérdés

Normális kinézetű srácokat mar alig látok.3 nagy csoportot figyeltem meg:az egyikben igénytelen lógós ruhákat és sapkát hordanak mindig;a másikak kivagott pólókat,nyakláncokat olyanok mint a melegek,a harmadikak pedig ezek az oldalt kopasz,felül zselés hajú,agresszív képű,bakancsos mitugrászok.Ráadásul egyre kevesebb a sportos fiú is.Borzasztó ahogy ezek a csapott vallaikkal és palcika karjaikkal kinéznek.De mégis csak ilyenekkel latok lányokat.Még a teljesen normális,csinos kislányok is ilyenekkel maszkálnak.

Én a fiamból egy sportos,férfias fiút akarok nevelni.De vannak olyan lányok akik ezt értékelni fogjak benne,vagy csak a divatos fiúk a kapósak?

2013. dec. 27. 00:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hát igen, mert a Westendben eredeti kínai cuccokat vehet, az mennyivel jobb már:D Egyébként kivágott nyakú feszülős pólót akkor se vennék fel, ha fegyverrel kényszerítenének. De nézheted nyugodtan atlétának is a kisfiad, akkor is egy dísz buz|:D Jah és olyan repedtsarkú se kéne akin valaha átment egy páwa. Persze hiába magyarázom itt neked, mert el vagy szállva a kis fiacskádtól, mert bejárt kondiba nézegetni magát a tükörben:D De amúgy sajnállak, hogy nem tudtál férfit nevelni a fiadból, sokan vannak így, szóval ne idegeskedj emiatt, kellenek az üresfejű használhatatlan díszbuz|k az önkormányzatokhoz szemetet szedni:D
2013. dec. 27. 21:51
 22/24 A kérdező kommentje:

Ne veszekedjenek kérem.

Egyébként szerintem sem attól lesz valaki igényes hogy ilyen..én is igényes voltam.

2013. dec. 28. 20:21
 23/24 anonim válasza:
a páwák csak a hülye kislányoknak jönnek be. legyen az 12 vagy akár 25 éves is, az olyenek nem érett nők..egy nőnek hús-vér férfi kell, nem egy műanyagból készült tükörben magát nézegető pojáca. Az meg nem nagy szám hogy vmelyik páwa sportol is, én nő vagyok és én is értek sporthoz versnyszerűen kéziztem meg úsztam is. Ennyi
2013. dec. 28. 22:02
 24/24 anonim ***** válasza:
aki egy lány egy páwa fiuba lesz szerelmes annak tuti hogy csak a nagy fa** kell neki
2013. dec. 28. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!