Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretném hogy a fiamból "páwa" legyen! De enélkül lesz barátnője valaha?
Normális kinézetű srácokat mar alig látok.3 nagy csoportot figyeltem meg:az egyikben igénytelen lógós ruhákat és sapkát hordanak mindig;a másikak kivagott pólókat,nyakláncokat olyanok mint a melegek,a harmadikak pedig ezek az oldalt kopasz,felül zselés hajú,agresszív képű,bakancsos mitugrászok.Ráadásul egyre kevesebb a sportos fiú is.Borzasztó ahogy ezek a csapott vallaikkal és palcika karjaikkal kinéznek.De mégis csak ilyenekkel latok lányokat.Még a teljesen normális,csinos kislányok is ilyenekkel maszkálnak.
Én a fiamból egy sportos,férfias fiút akarok nevelni.De vannak olyan lányok akik ezt értékelni fogjak benne,vagy csak a divatos fiúk a kapósak?
Kedves apuka. Úgy látom nem sok tapasztalatod van a gyereknevelésben, se baj felvilágosítalak.
Nem tudom mi a gondod a páwákkal...Én néhány éve találkoztam ezzel a kifejezéssel amikor a kamaszodó fiam ilyen stílust vett fel. Persze nem tudom Te milyen stílusú srácokat látsz, de szerintem a "páwa" dolog nem egyenlő a "nyomi" dologgal. Sőt! Sokkal népszerűbb az a srác aki ad magára, igényes és van stílusa. Lányok legalábbis szeretik ha valakinek jó a megjelenése. És nem tucat. A legtöbb "páwa" sportol...főleg fociznak vagy úsznak. Tehát ez a meglátásod sem igaz, illetve nem minden esetre érvényes.
B--zit nem nevelhetsz, az genetika..és ha a fiad az lesz akkor ez van,hiába vernéd a fejed a falba.
Én azt mondom..hogy inkább legyen valakinek stílusa, és legyen népszerű. Mint egy unalmas,otthonülős gyerek.
szejintem a páwa fiúk olyan cukik...cupcsi, szejcsi, láwcsi
Egy páwa "fiú" barátnője vtam :D
# 17/19 Időpont ma 15:10
Nem minden páwa díszbu-zi.
Ezt azok gondolják akiknek nem telik a westendben vásárlásra, vagy irigyek vagy egész egyszerűen a jó csajoknak nem jönnek be.
Én olyan "páwáról" beszéltem akik keményen sportolnak,jó külsejük van és adnak magukra. Ha ez neked már a bu-zi kategória...akkor rohadt ápolatlan ember lehetsz
Arról pedig nem tehetek ha neked a kínaira futja..sorry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!