Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretném hogy a fiamból "páwa" legyen! De enélkül lesz barátnője valaha?
Normális kinézetű srácokat mar alig látok.3 nagy csoportot figyeltem meg:az egyikben igénytelen lógós ruhákat és sapkát hordanak mindig;a másikak kivagott pólókat,nyakláncokat olyanok mint a melegek,a harmadikak pedig ezek az oldalt kopasz,felül zselés hajú,agresszív képű,bakancsos mitugrászok.Ráadásul egyre kevesebb a sportos fiú is.Borzasztó ahogy ezek a csapott vallaikkal és palcika karjaikkal kinéznek.De mégis csak ilyenekkel latok lányokat.Még a teljesen normális,csinos kislányok is ilyenekkel maszkálnak.
Én a fiamból egy sportos,férfias fiút akarok nevelni.De vannak olyan lányok akik ezt értékelni fogjak benne,vagy csak a divatos fiúk a kapósak?
hát ne is legyen "páva"
rajtad múlik,hogy neveled
Szarul leplezed a rejtett csajozási szándékod.
Nem, te nem fogsz bejönni a csajoknak.
Saját lányomból kiindulva (14 múlt): totálisan ki van akadva, milyen kevés a normális srác...
A fent leírtak egyáltalán nem jönnek be neki... aki tetszik neki, az kb olyan, amilyet te is szeretnél a fiadban látni. :)
csak, hogy egy példát említsek a rockerek/metálosok se követik ezt a szart, még se egyedülálló az összes... :D
szóval persze, ezek nélkül is lehetne csaja szerintem, ha normális stb. de azt nem választhatod meg milyen ruhákat szeressen ugye... :S:D és nem is igen függ neveléstől, persze függhet attól is, de nekem pl közöm nem volt a rockhoz, metálhoz, nem neveltek sehogy ezen a téren, miért is... és ezt szeretem, ez van na szóval érted:)
Én csak egy aggódó apa vagyok.
Ezek miatt.
Természetesen nem akarok ráerőltetni semmit.
De szerintem nem normalis hogy egy "férfinak" egy rózsaszín cipő,hasig kivagott póló,és nyaklánc tetszik mint ruha..
egy aggódó apa ,aki igazi apa és férfi nem kérdez baromságot
hanem skinhead gyereket nevel.
na jó ez talán túlzás..de semmi képp sem bu*it,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!