Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a barátnőmmel? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a barátnőmmel? Miért nem engedelmeskedik?

Figyelt kérdés

Amikor megismerkedtünk, körülbelül fél évig tudtam irányítani. Ezt úgy kell felfogni, hogy úgy irányítottam, hogy mindkettőnknek jó legyen és nagyon is szép időszak volt.

Mostanában, meg főleg egy éve az van, hogy ha valami nem tetszik neki rúg, karmol, harap, nem enged magához nyúlni (néha) véletlen dolgokon is megsértődik, egyre többször mond ellent, stb.

Fiatal vagyok még nagyon, jóképű, simán találnék másik barátnőt, nem értem, nem érti ezt meg? Hogy ezzel elássa a kapcsolatot?

Persze kiismert és tudja, hogy vannak gyengeségeim is. De eddig erősségként tekintett arra is, ha néha durva voltam, szerette, most meg megsértődik, meg minden.

Ráadásul olyan kalamajkákba kever azzal, hogy nem hallgat meg, nem hallgat rám, hogy már az egész életemet kifordította. Egy dolog tart most vissza attól, hogy szakítsunk, márpedig az, hogy engem kidobtak otthonról és nála lakom. (bár 1 évig ő lakott nálunk)

2013. dec. 25. 12:23
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Nincs munkám, de ünnepek után keresek majd.
2013. dec. 25. 12:53
 32/40 anonim ***** válasza:
milyen tanulmányt hagytál ott?
2013. dec. 25. 12:54
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, hogy közbeszakítalak, de mindig írod ezt a fejlődést amivel értem, mire célzol de te hova fejlődtél?

A tanulmányaidat abbahagytad, munkád nincs, most már elveszett a tető a fejed fölül is.

Aztán írod, hogy fél éve szakítani akartál, most meg arról beszélsz, hogy együtt kimennél vele külföldre.

2013. dec. 25. 12:56
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

basszus, neked csak addig kellett ez a lány amíg irányíthattad és mint egy kis pincsi úgy követett?

nem veszed észre h csak kihasználod? csak azért vagy vele mert fedőt ad a fejed fölé és megeget a p.csának.. istenem te nem is őt szereted csak azt h csicskult neked.. iiiistenem hova fajul ez a világ xD nem gondolod hogy megunta azt hogy mindig mindig minden úgy van ahogy te akarod?

őt meg semmibe vetted? nem ő rontja el a kapcsolatodat hanem te ! az irányító személységeddel

2013. dec. 25. 13:00
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
ha a hugommal egy ilyen sz_rf_szú akarna járni, már rég kiütöttelek volna a g_cibe.. nyomi vagy..nem kicsit, nagyon!
2013. dec. 25. 13:07
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Ezennel átadom a kérdezőnek a "Nap legszánalmasabb kérdezője, ki nem veszi észre magát" díjat :)

Vicces a sztorit olvasni, hogy mennyire magyarázod, hogy milyen sikeres lehetnél, meg milyen sokat fejlődhetnél, közben meg annyit látni, hogy egy szerencsétlen lúzer vagy, aki lelkileg a nullával egyenlő, se munkája, se lakása nincs és még csak nem is tanul... a barátnője tartja el, akiről még most is ilyen dolgokat mond, ahelyett, hogy értékelné, hogy még nem vágta ki, mint macskát szarni :)

2013. dec. 25. 13:16
 37/40 anonim ***** válasza:
milyen oltásokat fogsz kapni erre a kérdésre :D gondolj csak bele, hogy kívülállóként milyen ezeket a sorokat olvasni. harmonikus és romantikus kapcsolatban élhettek :D
2013. dec. 25. 13:23
 38/40 anonim ***** válasza:
lehet, hogy megunt téged? ellaposodott a kapcsitok? mi is közelállunk ehhez a szituhoz. parancsolgat, utasítgat, hogy most így, most úgy, de én már unom, hogy amikor én akarok valamit, azt ő tuti nem akarja.
2013. dec. 25. 15:00
 39/40 botkutya válasza:
hm.
2013. dec. 25. 17:17
 40/40 anonim ***** válasza:
Mindig mondtam: nem tesz jót az embernek az olyan környezet, amelyben ő a legokosabb.
2013. dec. 26. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!