Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a barátnőmmel? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a barátnőmmel? Miért nem engedelmeskedik?

Figyelt kérdés

Amikor megismerkedtünk, körülbelül fél évig tudtam irányítani. Ezt úgy kell felfogni, hogy úgy irányítottam, hogy mindkettőnknek jó legyen és nagyon is szép időszak volt.

Mostanában, meg főleg egy éve az van, hogy ha valami nem tetszik neki rúg, karmol, harap, nem enged magához nyúlni (néha) véletlen dolgokon is megsértődik, egyre többször mond ellent, stb.

Fiatal vagyok még nagyon, jóképű, simán találnék másik barátnőt, nem értem, nem érti ezt meg? Hogy ezzel elássa a kapcsolatot?

Persze kiismert és tudja, hogy vannak gyengeségeim is. De eddig erősségként tekintett arra is, ha néha durva voltam, szerette, most meg megsértődik, meg minden.

Ráadásul olyan kalamajkákba kever azzal, hogy nem hallgat meg, nem hallgat rám, hogy már az egész életemet kifordította. Egy dolog tart most vissza attól, hogy szakítsunk, márpedig az, hogy engem kidobtak otthonról és nála lakom. (bár 1 évig ő lakott nálunk)

2013. dec. 25. 12:23
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

.. :D ki tudtam. Nem szoktam durva lenni de néha kiakaszt. Pl közli, hogy ráérünk még mert ő ismeri a mávot (2p múlva indul a vonat), aztán úgy késsük le azt a vonatot amivel az ország másik felére mennénk időre mint a fene....

:D

Szerintem rossz lányt választottam és kész.

2013. dec. 25. 12:34
 12/40 A kérdező kommentje:
Nemrég költöztünk össze..
2013. dec. 25. 12:35
 13/40 QueenRavenna ***** válasza:
Mi vagy te, valami idomár?!
2013. dec. 25. 12:36
 14/40 A kérdező kommentje:
Utolsó-előtti, ha meg sajnálatból nem rúg ki miért nem ment bele a szakításba? fél éve időnként felhoztam, hogy ezt nem kellene folytatni, de nem volt energiám végigcsinálni.
2013. dec. 25. 12:37
 15/40 A kérdező kommentje:
számára nyitott volt a dolog, mondhatta volna, hogy oké.
2013. dec. 25. 12:38
 16/40 anonim ***** válasza:

akkor nem ment bele. már nála élsz :)

munkád sincs ami jó

2013. dec. 25. 12:40
 17/40 anonim ***** válasza:

Őszintén?

Gyenge,pipogya,tehetetlen,erőtlen vagy, és uralkodó,birtokló "okoskodó" üzemmóddal kompenzálod.

A lány pedig ilyen, és kész! (a karaktere kissé szelíd, és szétszórt.)

Megnyomorítod az életét.

2013. dec. 25. 12:40
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de nekem te kicsit narcisztikusnak tűnsz. Addig jó, ameddig te vagy a kapcsolatban meg még egy olyan ember, akit fullra te irányítasz. Ez nem jó így. Lehet megunta a dolgot, beszéld meg vele, de ne igazán éreztesd, hogy leginkább magadba vagy szerelmes és nem belé. Lehet, hogy ez most gonosz és fájt, de nincs igazam?
2013. dec. 25. 12:41
 19/40 anonim ***** válasza:

Én csak tippelek, nem mondok semmit sem biztosra.

Amit leírtál abból arra következtetek, hogy se te, se ő nem érzi már jól magát ebben a kapcsolatban.

Talán valamelyikőtöknek erőt kéne venni magán és lezárni.

2013. dec. 25. 12:43
 20/40 A kérdező kommentje:
legutóbb amikor felhoztam a szakítást sírva üvöltött, hogy ne. Ennek ellenére úgy viselkedik általában mint aki már nem szeret.
2013. dec. 25. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!