Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a barátnőmmel? Miért nem engedelmeskedik?
Amikor megismerkedtünk, körülbelül fél évig tudtam irányítani. Ezt úgy kell felfogni, hogy úgy irányítottam, hogy mindkettőnknek jó legyen és nagyon is szép időszak volt.
Mostanában, meg főleg egy éve az van, hogy ha valami nem tetszik neki rúg, karmol, harap, nem enged magához nyúlni (néha) véletlen dolgokon is megsértődik, egyre többször mond ellent, stb.
Fiatal vagyok még nagyon, jóképű, simán találnék másik barátnőt, nem értem, nem érti ezt meg? Hogy ezzel elássa a kapcsolatot?
Persze kiismert és tudja, hogy vannak gyengeségeim is. De eddig erősségként tekintett arra is, ha néha durva voltam, szerette, most meg megsértődik, meg minden.
Ráadásul olyan kalamajkákba kever azzal, hogy nem hallgat meg, nem hallgat rám, hogy már az egész életemet kifordította. Egy dolog tart most vissza attól, hogy szakítsunk, márpedig az, hogy engem kidobtak otthonról és nála lakom. (bár 1 évig ő lakott nálunk)
És legutóbb elég komolyan hoztam fel. Sőt, mielőtt összeköltöztünk majdnem szakítottam vele. Hogy miért?
Valami különös oknál fogva félóránként mérte a lázát higanyos lázmérővel, aztán folyton az ágyban hagyta.
Mindig én raktam el de szóltam is neki többször, kiabáltam is vele miatta.
Aztán egyszer ráfeküdtem és szétfolyt a higany az ágyban. Ki kellett dobni egy csomó mindent. Persze akkor kattantak be itthon a szüleim is valamiért és küldtek el. Pont aznap, pont akkor, úgyhogy így kerültem hozzájuk. Én le akartam már zárni. A szüleim is miatta voltak szerintem kattantak, mert hogy ott volt.
A higany elég komoly méreg ami egy életre megnyomoríthatja az embert, elintézheti, hogy sose legyen egészséges gyereke, szóltam miatta, elmagyaráztam neki és ugyanúgy oda dobta mindig az ágyba.
Itt határoztam el, hogy vége, mert ennél már csak rosszabb jöhet, aztán lettem kidobva otthonról, és hozzá mentünk. Most kb hajléktalan vagyok, lehet ez is azért, mert ellenséges volt a szüleimmel, pedig kértem, hogy kezelje őket nagyon türelmesen.
:D
nem csoda, hogy ekkora loser nem kell már neki!
Munkád van? Ha igen, akkor hagyd ott, keress egy albérletet.
Túlkomplikálod ezt az egészet. Neked gond hogy a lázmérőt az ágyban hagyja, neki gond, hogy folyamatosan magyarázol, kár egymás idegeit őrölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!