Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik 18felet is szűzek, azok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik 18felet is szűzek, azok miért streszelnek, hogy azok?

Figyelt kérdés

18éves szűz srác vagyok és teljesen le.arom hogy az vagyok:D

Élek tök nagy nyugiban ,boldogan,az se zavarna,ha 40évesen vesztem el:D

más így van ezzel így vagy csak én?:D

2013. dec. 21. 21:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a válaszok visszahozták a hitem az emberiség jövőjében. :)
2013. dec. 21. 21:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Engem igazából azért zavar, mert félek hogy pár év múlva már nem leszekolyan "zsenge", ráncosabb leszek stb, és amíg ilyen vagyok, jó lenne ha így is megmutathatnám magam vkinek (persze nem akárkinek). 19L
2013. dec. 21. 22:01
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát!
2013. dec. 21. 22:08
 14/16 anonim ***** válasza:
a szex nem hinném, hogy önmagában boldoggá tenné az embert. Úgyhogy szerintem inkább azon streszelhetne az ember, hogy nincs aki teljes egészében szereti, nincs akivel mindent megoszthat. Nem jött el az az igazi szerelem. Mert ha van egy állandó és jó kapcsolatod, akkor úgy tekintesz a jövőbe, hogy igen vele fogok megöregedni, vele fogom átélni életem legszebb élményeit. És az az érzés nem fogható semmihez, hogy tudod, hogy valaki örökké veled lesz. Legalábbis amíg csak lehet.
2013. dec. 21. 22:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Én azért stresszelek, mert szeretném megtapasztalni, hogy milyen tényleg szeretkezni.. és erre már nem elég a két kis kezem. :D

Viszont azt is tudom, hogy ahhoz, hogy egy sráccal túljussunk a randifázison és járni kezdjünk... nekem ahhoz nagyon sok kell, szép lassan fel kell építeni a bizalmat. És én közben nem akarom feladni a szabadságom, én ahhoz túl liberális vagyok, hogy megalkudjak, beletörődjek egy kapcsolatba... nem hiányzik nekem a nyűg. Szóval igazából ez az én hibám, de majd lesz valahogy. Akkor szoktam csak ezen agyalni, hogyha egyedül vagyok, de mivel sok teendőm van, lefoglalom magam... közben pedig várok.

Meg talán az is a baj, hogy egy évvel ezelőtt találkoztam egy sráccal, aki.. hát nem az, hogy beleszerettem, de elég mély benyomást tett rám, megismertem, de tudom, hogy számára nem vagyok több, csak max. egy aranyos lány... Pedig vele tudom, hogy túl tudnék jutni, minden zokszó nélkül, mindenen...

2013. dec. 22. 00:39
 16/16 anonim ***** válasza:

18 évesen még én sem stresszeltem.

Egyébként én soha nem fogom elveszíteni. Nem azért, mert csúnya vagyok mert átlagos külsejű vagyok hanem azért mert nincs egyáltalán szociális életem. És IMÁDOM, hogy nincs szociális életem.

Az egyetlen álmom ami rajta van a bakancslistámon hogy elveszítsem a szüzességemet de ne prostival hanem olyannal aki csókolózik is velem és engedi is hogy én is kielégítsem és orgazmust okozzak neki.

De utána nem lenne semmi a kapcsolatból mert szociálisan alkalmatlan vagyok mindenre és utálom is az embereket.

Na ezért leszek én életem végéig szűz, mert ilyen lány nem létezik aki ilyen feltételekkel odaadná magát nekem egy éjszakára, hogy kielégítsem őt és csókolózzak is vele.

26F

2013. dec. 27. 03:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!