Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 18felet is szűzek, azok miért streszelnek, hogy azok?
18éves szűz srác vagyok és teljesen le.arom hogy az vagyok:D
Élek tök nagy nyugiban ,boldogan,az se zavarna,ha 40évesen vesztem el:D
más így van ezzel így vagy csak én?:D
Lé
Mert könnyen áldozatok lehetnek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
2
ezt miből gondolod?
3
és?
5
nem hiszem
6 engem se xD
Én is 18 vagyok, és szűz. Nem stresszelek ezen. Tudod, nagyon sokan vannak a baráti társaságomból, akik megbánták a szüzességük elvesztését. 2 nagyon rövid kapcsolatom volt eddig, ahol szóba sem került még a szex (pár hetes kapcsolatokról van szó). De ez így jó.
Ha eljön az ideje, úgy is megtörténik az első szex is. Atól, hogy stresszelek rajta, nem lesz jobb kicsit sem, sőt.
Nem tudom igazából ki miért stresszel ilyesmin. Én 23 éves koromig az voltam, azt nem dőlt össze a világ körülöttem.
Viszonylag jó a szociális életem úgyhogy csak szex nem volt. És nem is hiányzott olyantól akit nem szerettem, szépen megvártam a tökéletes pasit. Gondolom akinek annyira megy az agyára, hogy szűz annak nem ez az egy és fő baja. Meg gondolom az se mindegy ki miért szűz. Én azért voltam az, mert vártam a tökéleteset, valaki azért mert nincs önbizalma nem mer ismerkedni, vagy mert szegény csúnyácskább és nem jön össze semmi, vagy ki tudja mi okból.. Nekem van egy 32 éves szűz férfi kollégám de ugyanúgy őt sem viseli ez meg. Lehet néha elgondolkodik rajta mit kéne tenni, de nem sieti el az biztos. Helyes pasi de mégse kell neki senki , vár az igazira. Lehet ez sem egészséges egyesek szerint. De igazából az a lényeg, hogy boldog legyél akárhogyan is éred ezt el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!