Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Plátói szerelem miatt depressz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plátói szerelem miatt depresszió? Lehetséges?

Figyelt kérdés
ha volt/van neked, mit tettél/teszel hogy ne ess depresszióba? Egyáltalán ez lehetséges? Kort is írjatok, köszi. 14/l
2013. dec. 19. 17:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Tessaa:anyád. Már bocs.

a többi NORMÁLIS embernek meg köszönöm a választ

2013. dec. 19. 17:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, mert ha nem finomkodom és konkrét vagyok akkor már nem vagyok normális. A 14 éves racionális gondolkodás újra megvillan. Ha gyerek akarsz lenni akkor legyél gyerek(az pedig nem foglalkozik ilyennel) ha meg felnőtt akkor ne hisztizz. Tudod mi a probléma? Ha anyud meggyilkolják, vagy levágják a 2 lábad. Na ez gond. De az hogy te 14 évesen egy nagy ügyet csinálsz a semmiből, az szimplán szánalmas.
2013. dec. 19. 17:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Depresszió emiatt?

Ahhoz már túl sokszor átestem ezen, már meg se kottyan.

2013. dec. 19. 20:14
 14/15 anonim ***** válasza:
volt, de már soha.. mostmár van egóm xd várd meg te nyugodtan a 16 a szerelemhez.. a kést meg sonkázásra használd :3
2013. dec. 21. 01:05
 15/15 anonim ***** válasza:
töb teszt alapján meg véleményem szerint is depresziós vagyok, nekem fő kiváltó ok h nem merek szerelmet vallani, és félek sok mindentöl
2014. jan. 22. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!