Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan h nagyon akartatok vmit, és ha nem kapjátok meg akk az nagyon rossz érzés, de ha megkapnátok, az meg másnak lenne rossz érzés? Mit tettetek ilyen helyzetben?
Köszönöm a válaszokat de
1.nek: túlságosan szeretem ahhoz h ne törődjek vele
2.nak: csak az a baj h nem bírom ki h ne írjak rá facen, ne hívjam fel... mondtam neki h tiltson le, de nem hajlandó rá... és ő se bírja ki h ne beszéljünk, ha én nem, akk ő ír rám...
Tiltsd le te! Akkor is, ha nem akarja, írj neki egy üzenetet, hogy te nem bírod tovább a depressziót, és tiltsd le, és mind ezt akkor tedd, amikor nincs fent, hogy ne tudjon befolyásolni egy újabb üzettel.
Én is pontosan ebben a helyzetben voltam, azzal a különbséggel, hogy neki van barátnője. Tisztában vagyok vele, hogy mennyire nehéz ezt megtenni, de meg kell, mert másképp nem fog menni elfelejteni. Mármint nekem nem ment, de szerintem a leírásod alapján neked sem menne. De ezt csak te tudod megítélni.
Nekem két hónap volt elfelejteni Őt, aztán bejelöltem, bocsánatot kértem, hogy letiltottam. Ő azt mondta, hogy nem gond, mert tudta, hogy úgy is befogom jelölbi, miután elfelejtettem. És azóta ugyanúgy beszélünk, mint régen, azzal a különbséggel, hogy nem vagyok már szerelmes belé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!