Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz érzés, mitől lehet? Mióta beszélgetünk, hányingerem van, "görcsöl a gyomrom".14 L
Két napja beszélgetek úgy jobban egy fiúval,két évvel idősebb nálam. Nem az a tipikus "páva"tini fiú,inkább ilyen rendes,visszafogottabb stílust képvisel... Ő írt rám,mondván hogy nagyon régen látott,miújság velem,hogy megváltoztam,stb. (tehát régebbről ismerem,de csak "látásból",meg névről,értitek.)
Tényleg kedves fiú,kicsit félénkebb. Külsőre annyira nem az esetem,de a belsője kárpótolja!
Az a gond,hogy most nem tudom mi van velem..legutoljára ma reggel beszéltem vele,azóta hányingerem van...de (szerintem) nem vagyok belé szerelmes,meg semmi,csak szimpatikus nekem..de akkor miért lehet? Érzem,hogy miatta van,csak azt nem tudom mi válthatja ki ezt.
Kérlek segítsetek!
köszönöm a válaszokat előre!
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
De én amúgy nem érzem úgy,hogy tetszik...vagy nem tudom,ez ilyen tudatalatti lehet akkor?
Az elutasítástól való félelem, szorongás okozza.
Nagyon könnyű a megoldás: mondd el a srácnak, mit érzel, és kérdezd meg, szeretne-e veled elmenni egy randira. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!