Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom így?
Figyelt kérdés
Azt hogy télen sokkal depressziósabbak az emberek mint nyáron. Nyáron mindenki tök happy télen meg valami lenyomja az embert.
Ez miért van? Vagy tényleg csak én látom így?
2013. júl. 9. 15:35
1/5 anonim válasza:
Sok emberre jellemző, de télen is sokan boldogok, csak az utcán kevesebb embert látni.
2/5 anonim válasza:
Erre volt valami felmérés is, hogy mikor az ember kevésbé lát fényt (napos időt). Akkor sokkal hajlamosabb a depresszióra és az öngyilkosságra.
Nézd meg mikor huzamosabb ideig van esős meg beborult idő a hírekben több öngyilkosságról lesz szó.
3/5 anonim válasza:
Nyáron még depressziósabb vagyok. Emlékek...
5/5 anonim válasza:
Egyébként az orvosom a D-vitamin hiányával magyarázta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!