Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha jó pasinak látom magam, néha a világ ocsmányságának. Most akkor melyik vagyok?
Néha belenézek a tükörbe és úgy érzem,egész tűrhetően nézek ki,máskor meg teljesen elborzadok a visszabámuló kreatúra láttán.
A csajoktól kapott visszajelzések sem segítenek:van amikor megnéznek,szemeznek velem a lányok,de van amikor kb. le se sz*rnak.
Most akkor honnan tudjam,hogy jóképű vagyok-e vagy sem?
17/F
Ezzel en is igy vagyok, nokent.
Bar en mar arra rajottem, hogy altalaban a menstruacio elott par nappal van ez az idoszak, amikor nagyon nem vagyok megelegedve a kulsommel,mondhatni gyulolom magam.
En ilyenkor elmegyek a fodraszomhoz, vagy meglepem magam vmivel(nem kell nagy ertekekre gondolni), es az kicsit feldob. De ha anyagilag epp nem engedhetem meg magamnak, akkor szimplan csak kerulom a tukroket. xD
Nem vagy egyedül! Önbizalom kérdése. Szakítás után pl. úgy érzem borzalmasan nézek ki, de ha megismerkedek egy lánnyal, úgy érzem Brad Pitt is elmehet a búsba! :)
Viszont egy valami sose fog változni: Borzalmasan nézek ki képen. Ez van, a legjobb amit kihozhatok belőlük, az annyi, hogy "vicces". Egy kezemen megtudnám számolni a képeket, amiken jól nézek ki.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!