Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (kérdésed túl rövid, magyarázatod hosszú)
Figyelt kérdés
Van egy srác akit két éve ismerek.Egy éve elkezdtünk nagyon jóban lenni, ő lett az egyik legjobb barátom. Én májusban beleszerettem, de nem mondtam el neki, és nagy nehezen kilábaltam belőle. Aztán júniusban elmondta, hogy szerelmes belém. Én kétségbe estem, hogy elveszíthetem, és nem is voltam belé szerelmes....visszautasítottam. Erre azt mondta, hogy nem akar velem beszélni, mert nem tud elfelejteni engem így. Azóta keveset beszélünk, pedig volt egy barátnője is, de azt mondta a barátnőmnek, hogy csak engem akart elfelejteni. Nagyon depressziós volt. Egy hónapja kb elkezdtünk újra beszélni, rendszeresen, mint régen, de nagyon keservesen ment neki. 2 hete rájöttem, hogy szerelmes vagyok belé, de nem tudtam mikor mondjam el neki. Most pénteken nála volt házibuli, és elhatároztam, hogy elmondom neki, bármi is legyen...ezt odafele elmondtam egy nagyon jó barátnőmnek, ő meg csak mosolygott, hogy tudta ő hogy én szeretem! Erre odaértünk, a barátnőm meg rámászott a srácra...aki elég részeg volt. Fél óra múlva felmentek a fiú szobájába, én meg azthittem meghalok. Úgy berúgtam mint még soha, és mezítláb mászkáltam az utcán amíg el nem tévedtem és egy öreg bácsitól kérdeztem meg hogy merre van az utca, sírtam folyamatosan....Mire visszaértem, lefolyt a sminkem, a talpam szément, és egyszer amikor összeroskadtam a földön, beleboxoltam az aszfaltba, és megrepedt a bütyök az ujjaimnál(ez később derült ki) ők már lent voltak és egymást faéták a kanapén. A srác rámnézett, kb 10mp-ig bámult aztán a csaj rámmosolygott, olyan kegyetlenül, hogy azthittem megint darabokra szakad a szívem, de annál jobban már nem lehetett....aztán reggel csókkal köszöntek el, a lány szépen elhúzta, direkt az orrom előtt. Azóta nem beszéltem a fiúval, de volt ismerősöm aki felhívott és megkérdezte mivan velem, és mondta, hogy a srác tudja, hogy miatta sírtam....Most meg mindenki aggódik értem, mert nagyon depressziós fajta vagyok, és rájöttek, hogy vagdosom magam....tegnap korházban voltam, mert túl sok vért vesztettem és anyukám rájött, hogy megint anorexiás vagyok....Egyébként a "barátnőm" és a srác nincsenek együtt. És sose ártottam a lánynak. Tényleg soha, sosem bántok senkit. Mit tegyek? Ha bemegyek a suliba és meglátom, el fogom magam sírni.....2013. szept. 15. 16:37
1/18 anonim válasza:
inkább azzal a barátnőddel ne beszélj többet a srácnak meg mond el,ne legyél gyáva
2/18 anonim válasza:
Huh. Elég nehéz az eseted... Egyet mondok szedd össze magad annyira hogy a negyvenöt percet bírd ki vele szünet be pedig kerüld el messzire. amúgy hány éves vagy??
3/18 anonim válasza:
kettes vagyok:) igaza van az egyesnek kerüld el azt a lányt!!!
5/18 A kérdező kommentje:
15 voltam novemberben.
2013. szept. 15. 16:44
7/18 A kérdező kommentje:
Az elsőnek és a másodiknak....soha nem fogok beszélni a lánnyal, nem értem, miért csinált ilyet..4-esnek meg: kössz. sokat segítettél.
2013. szept. 15. 16:46
9/18 A kérdező kommentje:
muszály ezt csinálni?
2013. szept. 15. 16:47
10/18 A kérdező kommentje:
helyesírás egyes...*muszáj.
2013. szept. 15. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!