Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem miatti depresszióból hogy lehet kilábalni?
Egy másik társsal,anélkûl poklok pokla,:(
...sajnos tudom min mész keresztül,kitartást neked,és fel a fejjel!:)
Az egyik barátnőm is depis volt a fiúk miatt, folyton meg akart nekik felelni, bármit megtett volna értük, ha nem figyeltek rá a fiúk, akkor sírt
Egész héten. (nem túlzok) elkezdte körzővel "ásni" (vésni) a kezét
Olyanokkal mint pl. "hope" (remény) "i love u" , "xy" (szerelme neve)...
Egynap elegem lett, kitéptem a körzőt a kezéből, ordibáltam vele, elég kemélyen, hogy válaszoljon, MIÉRT akarja ezt? Miért csinálja ezt?
Miért akar mindenkinek megfelelni? Stb.
10 perces kiabálásom után "újra látott" elsírta magát,
És azt mondta h köszi! :)
Bnőmnek voltak még ilyen "pasis" problémái, azt kihagytam....
Mind1... Néha csak a durva szöveg segít..
Amugy ebből a csajsziból ma már 1 kőkemény ember lett. :)
Az életben mindent, így a fájdalmat is meg kell élni, ennek időt kell hagyni. Nem szabad elfojtani a fájdalmat. Ha sírhatnékod van, sírj! A gyász, a fájdalom természetes reakció, amit nem lehet megúszni! Siettetni sem szabad, ha talpra akarsz állni belőle! Éld meg a fájdalmat, ne menekülj vigaszkapcsolatokba, mert nem fog segíteni! Ha megsérülsz, eltöröd valamidet, elvágod a kezed, stb az fizikai sérülés, aminek a megélése és a gyógyulási időszaka is törvényszerűen fájdalommal jár. Tehetsz bármit, sem a törött csont, sem a seb nem fog összeforrni pár nap alatt. Időre van szüksége, hogy felépüljön a traumából. Ez a folyamat elkerülhetetlen és nem csak a fizikai, a lelki sérülésekre is igaz.
Tehát ha egy mondatba kellene összefoglalnom a válaszomat, a szerelem miatti depresszióból a gyász időszakának a leteltével lehet meggyógyulni, amihez idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!