Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklat a volt Baratom?
Figyelt kérdés
Baratommal kb 1 éve szakítottunk. Össze vesztünk-ki békültünk..( mint barátok) aztán le tiltottam.. de meg talált viberen.. irogatott gusztustalanokat írt.. akkor anyukám írt neki hogy hagyjon békén most valaki más számról írt viberen.. tudtam hogy volt barátom egyik haverja.. legjobb barátom rá írt hogy szálljon le rólam. A volt barátom be vallotta hogy ő volt majd kamuzott rólam dolgokat.. ennek nm lesz vége soha :( a volt barátnőjével is ezt csinálta.. nem tudom mit tegyek hogy le szálljon rólam :/ most már nem mer írni.. de már nagyon zavar hogy nem hagy békén :/ lehet hogy rossz kategóriába írtam azért elnézést :)2013. dec. 16. 17:44
1/7 anonim válasza:
Azért néha elszörnyedek, hogy férfitársaim mennyire primitívek tudnak lenni. Egyébként ne foglalkozz vele. Ha hív, akkor tedd le, ne hagyd, hogy bántson. Biztos csak azért csinálja, mert sérelmezte annak idején a szakítást és most így akar ellsensúlyozni. Egyébként ha továbbra is csinálja, akkor nyugodtan megkérheted megint édesanyád, hogy beszéljen a fiúval. Esetleg te is beszélhetsz az ő szüleivel, vagy fel is jelentheted.
2/7 anonim válasza:
Azért azt vegyük fiogyelembe, hogy sok lány ad is okot arra, hogy a srácaik ostobaságokat csináljanak. Ezzel nem minősíteni akarlak kérdező, de nem lepődnék meg, ha neked is lenne vaj a füled mögött. Ha nincs, akkor a srác egy ostoba, kérd meg erősebb fiú ismerőseidet, hogy pattintsa le rólad.
3/7 A kérdező kommentje:
Én sose hazudtam neki,mindig figyelembe vettem amit ő szeretett volna.. sose zaklattam a szakitás után
2013. dec. 16. 17:52
4/7 anonim válasza:
Egyébként nem lehetne a sráccal békésen megbeszélni a dolgokat?
5/7 anonim válasza:
ha már olyan okos a telefonod akkor van rajta tiltás is valószíű,meg a rendőrbácsik is díjazzák az ilyen zaklatókat,szóval ha meguntad akkor nekik szólj
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó.. nem hiszem hogy komoly vennenek egy 15 eves fiut :)
2013. dec. 16. 18:28
7/7 A kérdező kommentje:
Marmint ot fiut. En lany vagyok
2013. dec. 16. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!