Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom zaklat, fenyeget. Mit tegyek?
Köszike az eddigi válaszokat is.
Azt akarja hogy találkozzak vele, beszélgessünk...egyszerűen nem fogja fel hogy ennek már lassan 1 éve vége.Mindenképp elmondom a jelenlegi barátomnak.
Lehet még véleményeket, tanácsokat irni.Köszi
Szia
én azt mondom h ha megérdemli h találkozz vele, h ha nem olyan ok miatt szakítottatok, ami miatt félsz tőle v ilyesmi, akkor találkozz vele, vagy egy forgalmasabb helyen mondjuk egy park v akármi, v hívj el titokban egy barátot aki h ha látja h durvul a helyzet üvöltözés akármi v esetleg ütés... közbe tud lépni és letudja állítani a tagot, ha a beszélgetés után nem hagy békén ne hagyd annyiban menj el a rendőrségre és tegyél feljelentést nehogy bajod essen ebből. Hát én ennyit tudtam mondani remélem hasznos volt és remélem minden rendbe jön az életedben:)
17F
üsse ki a mostani barátod a pics.ába.
ráfér az ilyenre a verés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!