Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves nőként már esélyem sincs az ismerkedésre?
ne társat akarj keresni, hanem először barátkozz, ismerkedj! a téged érdeklő témákban csetelj, _ezzel máris találsz közös érdeklődési pontot. és ha valaki szimpatikusabb, akkor azzal akár másról is folytathatod
ilyenek pl az index.hu -n a fórumok. (persze ott is legpörgősebb a szexes rész :-) )
jó kis munkahely lehet ahol csak nők vannak :D
nem szokásom nőket nyugtatni ezen az oldalon, de esély mindig van, 29 évesen meg pláne. persze ehhez kell egy fontos tényező, légy jó nő és ne legyél frigid és prűd.
lehet, hogy rossz ötlet, de én alapvetően a társkeresőket tudnám javasolni. nyilván tele van szexpartnert kereső férfival és agyatlan majmokkal, de a nagy számok törvénye alapján belefuthatsz normális férfiba is. szórakozóhelyek közül pedig járj igényes helyekre ahol a 30-a korosztály képviselteti magát, nagyobb városokban azért akad ilyen.
vicces, hogy 29 éves létedre beparázol ezen a dolgon, mert igaz én csak 26 vagyok ami majdnem 29, de egyáltalán nem aggódok ezen. igaz én férfi vagyok és 35 évesen sem fog ez a pártalálás dolog megviselni :D
Attól hogy nem jársz szórakozóhelyre, még nem jelenti azt hogy esélytelen hogy találj valakit :)
Életed szerelmével akár a közértbe menet is összfuthatsz.. De amúgy ha könyvtárba, bárokba jársz a barátnőiddel, vagy sokat járkálsz el otthonról, akkor is több eséllyel találkozhatsz egy pasival. :)
Ha lehetőséged van rá, csinálj egy szilveszteri házibulit, ahova meghívod a baráti társaságodat. És szólj pár barátnődnek/barátodnak hogy hozzanak minél több pasi ismerőst magukkal :)
Valahol el kell indulni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!