Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 29 éves nőként már esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 éves nőként már esélyem sincs az ismerkedésre?

Figyelt kérdés
Olyan nehezen találok párt, mert a korosztályombeli férfiak többnyire nősek, ráadásul már szórakozóhelyre sem szoktam járni, mert minek, ott úgy is csak fiatal srácok vannak. Hol kellene ismerkednem, ha a munkahelyemen sincs rá lehetőség, mert nagyrészt csak nő kollégáim vannak? Egyáltalán van még esélyem vagy lassan kifutok az időből?
2013. dec. 13. 22:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%
Dumálhatnánk 15/F
2013. dec. 13. 22:11
 2/13 anonim ***** válasza:
20%
Irjon rám valaki privátban ha van kedve 13f
2013. dec. 13. 22:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Már hogyne lenne esélyed. Lehet, hogy többnyire nősek, de azért bőven vannak, akik nem.
2013. dec. 13. 22:14
 4/13 anonim ***** válasza:

ne társat akarj keresni, hanem először barátkozz, ismerkedj! a téged érdeklő témákban csetelj, _ezzel máris találsz közös érdeklődési pontot. és ha valaki szimpatikusabb, akkor azzal akár másról is folytathatod

ilyenek pl az index.hu -n a fórumok. (persze ott is legpörgősebb a szexes rész :-) )

2013. dec. 13. 22:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Írj :)
2013. dec. 13. 22:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne?! Én 41 évesen is találtam párt.Bárhol lehet ismerkedni pl: boltban,buszon,plazában stb.
2013. dec. 13. 22:35
 7/13 anonim ***** válasza:

jó kis munkahely lehet ahol csak nők vannak :D

nem szokásom nőket nyugtatni ezen az oldalon, de esély mindig van, 29 évesen meg pláne. persze ehhez kell egy fontos tényező, légy jó nő és ne legyél frigid és prűd.

lehet, hogy rossz ötlet, de én alapvetően a társkeresőket tudnám javasolni. nyilván tele van szexpartnert kereső férfival és agyatlan majmokkal, de a nagy számok törvénye alapján belefuthatsz normális férfiba is. szórakozóhelyek közül pedig járj igényes helyekre ahol a 30-a korosztály képviselteti magát, nagyobb városokban azért akad ilyen.

vicces, hogy 29 éves létedre beparázol ezen a dolgon, mert igaz én csak 26 vagyok ami majdnem 29, de egyáltalán nem aggódok ezen. igaz én férfi vagyok és 35 évesen sem fog ez a pártalálás dolog megviselni :D

2013. dec. 13. 22:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Dehogyis nincs. Egyáltalán nem vagy öreg, 29 évesen még fiatalnak számítasz. Szerintem nem szabad rágörcsölni a dologra, mert ez olyan, mint a víz: minél jobban akarod markolni, annál inkább kifolyik a kezedből. Járj nyitott szemmel, szerintem ez a legjobb megoldás. És ma már nem ciki, ha mondjuk kicsit fiatalabb tetszik, persze abban az esetben más elvárásokat kell támasztani, mint egy 35-40-es férfi esetében. Hidd el nagyon sok egyedülálló férfi van a korosztályodban, és azt tanácsolom, hogy ha adott esetben pár évvel fiatalabb férfi tetszik, ne zárkózz el tőle, hanem azt nézd, milyen érett. 23/F
2013. dec. 13. 23:18
 9/13 anonim ***** válasza:
ugyan már, én csomó egyedülálló, nálam idősebb férfival találkozom (én 27 vagyok) és vannak köztük kifejezetten jó pasik is. én táncházakba szoktam járni, az mégse buli hanem igényesebb, és 15-60 éves korig mindenféle ember megtalálható ott. és persze tényleg nem rossz a net sem, én onnan ismerem akivel most alakulgat valami, ő is már 30 éves lesz.
2013. dec. 13. 23:30
 10/13 anonim ***** válasza:

Attól hogy nem jársz szórakozóhelyre, még nem jelenti azt hogy esélytelen hogy találj valakit :)

Életed szerelmével akár a közértbe menet is összfuthatsz.. De amúgy ha könyvtárba, bárokba jársz a barátnőiddel, vagy sokat járkálsz el otthonról, akkor is több eséllyel találkozhatsz egy pasival. :)

Ha lehetőséged van rá, csinálj egy szilveszteri házibulit, ahova meghívod a baráti társaságodat. És szólj pár barátnődnek/barátodnak hogy hozzanak minél több pasi ismerőst magukkal :)

Valahol el kell indulni... :)

2013. dec. 13. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!