Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne esélyem nála?
Van egy srác, aki nekem nagyon tetszik. *.* Nem is külsőre, hanem ahogy beszél, amilyen, ő maga... Ha nem ismerném, nem tudnám, hogy milyen, pusztán külső alapján nem jönne be. Igaz nem tudok róla sok mindent hisz inkább általános dologról beszélünk eddig (ha beszélünk, hiszen nem szoktunk sokat beszélni. Egy suliba járunk és bár sokat feljön a termünkbe, de nem miattam, és olyankor csak köszönünk egymásnak és annyi. Viszont együtt szoktunk menni bulizni, úgy, hogy mi a barátnőimmel meg ő és a haverjai, így egy társasággal. És olyankor néha váltunk pár szót, kicsit beszélünk de semmi több) de mégis nagyon tetszik. :) Viszont szerintem én neki nem. :( Nem mutatja semmi jelét.
El tudnám valahogy "csábítani"? Van erre esély? Vagy ha lenne nála esélyem akkor már lépett volna, vagy látnám hogy akar valamit?
17/L
Persze, hogy van...
Férfi-Nő között valamennyi vonzalom mindig van. Még ha nem is érezhető, de ott lappang.
Ezt kell felébreszteni, és erősíteni. Ezt meg úgy tudod elérni, mint ahogy a vadász elől megjelenik a zsákmány és üldözőbe veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!