Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor lehet nála esélyem, vagy nem?
Tegnap volt egy csoport munka a suliban,és egy szemben ültem azzal a csajjal,aki tetszik.
Kezdetben gyakran volt,hogy egymásra néztünk,és lesütötte a szemét,és én is.Ha a tanároktól elhangzott valami vicces,akkor szépen nevetett/mosolygott és rám nézett,és én is mosolyogtam kicsit :D
Kérdeztem tőle,valamit és "ühüm-mel" válaszolt,de ha jól emlékszem akkor evett,de nem is mosolygott.
Közepe felé feladatokat kellett csinálni,én meg csendes,visszahúzódó vagyok,így nem is nagyon nézett rám,hanem egy másik srácra aki amúgy gyökér páwa,és folyton valami vicceset mondott,és a csaj mosolygott,nevetgélt néha..
Majd volt egy sétálós feladat,amiben párosával kellett menni,mondta,hogy osszam szét közben felállt,és kérdeztem lehetnék-e vele mivel,nem ismerem annyira a városnak azt a részét amerre elkénne menni,erre mondta,hogy ő sem,és elindult arra ahova indult.
Aztán végül ő osztotta szét a csapatot,úgy hogy más csajjal rakott össze,ő pedig egy másik csajjal ment + egy fiú barátjával(Nem azzal akin nevetett ha vicceset mondott!)
Majd a vége felé,is amikor visszajöttünk,valaki bepofázott valamit,és elkezdett nevetni úgy hogy rám nézett,akkor aztán én is mosolyogtam :)
Ő ilyen 4-5ös tanuló,ahogy én is,múlt héten belikoltam a képét,de ő sosem likeolta az enyémet,most meg néztem ma,hogy "betetszikelte" egy másik baromnak az osztályból,igaz azon hülye képet vág direkt,és még valami szöveg is volt rajta,lehet a vicc miatt?
Hogy kerüljek hozzá közelebb?Nagyon tetszik,és szerintem gyakran néz.Amúgy olyan is volt,hogy hidegen pillantott rám,lehet azért mert én is úgy néztem..
Elvileg nem nézek ki rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!