Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem a csajnál?
an egy szép,és teljesen kitünő csaj,én sem vagyok egy idióta,én jeles leszek.(Gondolom egy okos csaj nem jönne össze,egy vicces gyökérrel az osztályból,mert neki likeolta a képét ahol hülye képet vág,és szöveg is van benne,nekem meg ezek után sem.. )
Suliban gyakran nézegettük egymást,majd egy csoportba kerültünk egy csoportmunka folyamán,és gyakran volt,hogy mosolygott rám,vagy ha valami vicces elhangzott,rám nézett és úgy mosolygott.Suliban nem tudok vele beszélni,folyton a barátnői körül van,ezért hétfőn,és kedden is írtam neki,mondtam egy kétértelmű dolgot,és mondta : "hogy ezt boknak vettem (?!) XDDD " nem voltam egyértemlmú,és bánom,hogy nem azt mondtam hogy igen.
Beszélgetések után is,szerdán,csütörtökön mosolygott párszor rám,vagy ha kérdeztem tőle valamit mosolyogva válaszolt,de volt olyan is,hogy teljesen hidegen nézett.
Elég félénk szerintem,nem is volt még barátja.
Fb-n likeoltam a képeit,tudom hülyeség ,és nem jelzés..
Sosem szokott fent lenni fb-n,de mióta beszéltünk,azóta tegnap,és ma is,akkor volt fent,amikor beszélgettünk kedden,hétfőn.Gyakran kijelentkezett 2-3 percre és visszajött,gondolom azt nézte miatta vagyok-e fent.
De nem írt rám,én meg nem akarok nyomulni..
Mit csináljak még?Gondoltam jövő héten,írok neki megint ha nem írna,és elhívom valahova.
Szülinapom alkalmából,sok lány írt az üzenőfalamra,neki külön szépen megköszöntem.Lehet,hogy látta,hogy sok jó csaj írt nekem,és úgy gondolja,hogy neki esélye sincs nálam,mert nála sokkal szebb barátnőim lehetnének?
Amúgy nem nézek ki rosszul,és sokkal magasabb vagyok nála,ő olyan 165,én 187 cm
De nekem csak ő kell!
Bocsi hogy idepofátlankodok de:lehet hogy biszex vagyok,
És kaptam egy üzit priviben hogy képcserézzünk meg minden.
Én kis hülye azthittem arcra gondol*-*. Na mindegy,ésmeznekem hirtelen úgy nagyon sokmlett és mondtam hogy hadjuk az egészet és térjűnk vissza egy év mulva és ő azt mondta hogy ok meg hogy aranyos vagyok. És nem tudom hogy most mit csináljak. Irjatok priviben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!