Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal leszbikus vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszúhajú kérdése:

Fiatal leszbikus vagyok, középkorú családos nőt szeretek, de érzem, hogy szeret, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Évek óta ismerjük egymást, és szigorúan betartjuk a határokat, mert neki családja van. Tudja, hogy szeretem, én pedig hallomásból, hogy ő is szeret. Egyikünk sem tesz semmit, nem is beszélünk róla, én nem merek, ő meg tudja, hogy ilyet nem tehet. Szépen elvagyunk, pedig ott lebeg a levegőben. Mi lenne a legkockázatmentesebb lépés, ahhoz, hogy ne rontsam el a jelen helyzetet, hanem végre színt valljunk egymás előtt.

2013. dec. 10. 03:29
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Mi újság felétek? Sikerült összehozni a találkozót? :)

17-eske

2015. aug. 22. 20:34
 32/39 A kérdező kommentje:

Szia 17!

Arra gondoltam inkább privátba folytatom, elolvastam minden eddigit, és nem akarom, hogy minden itt játszódjon, végül is ez a "szerelmi életem" már olyan mint egy blog :)

Sziasztok mindenki, nyugi még semmi extra nem történt, szurkoljatok tovább, 17 kedvencem, neked megy a privát! :)

2015. aug. 22. 22:42
 33/39 anonim ***** válasza:
Szia! Kár hogy nem irtad ki hogy sikerült a tali, elolvastam a kérdést a válaszokkal és nagyon drukkoltam:) Remélem már boldogan éltek együtt:)
2016. aug. 27. 22:26
 34/39 A kérdező kommentje:

Hát "röviden". van egy másik kérdésem is itt a gyakorin, címe: Szívesen levelezgetnék olyan valakivel, aki leszbikusként családos, heteroszexuális nővel össze tudott jönni komoly szerelmi kapcsolatba. Sorstársak?

Gyakorlatilag ugyanaz a két kérdés, sztorikkal is.

Bemásolom ide a legutolsó válaszomat, amit ahhoz a kérdéshez írtam.

jaj de furán alakult ez a történet. teljesen. látom, két év telt ez azóta. - tisztára mint egy regény :) jöttek mentek telefonok, emilek, maradtak a szívecskék, a szeretem-ek, másfél éven át. Karácsony körül már nehezen viseltem a hiányát, nagyon, elviselhetetlen volt a helyzet, hogy se előre, se hátra nem megy a szekér. Felhívtam és kis híján szerelmet vallottam karácsony előtt egy nappal. csak hüppögtem a telefonba, hogy mindenkinek kell egy ember, akit szerethet, meg aki fontos neki, és ő hiányzik, és fáj, hogy nem látom... Hallgatott, és sóhajtott. itt abbahagytam, mert megijedtem, és nem akartam elveszíteni. pedig azt hittem, ez a vég. De másnap írt. a "vallomásomat" nem említette, csak épp minden másról írt - lényegtelen. Egy kicsit megnyugodtam, hogy nem tettem minden tönkre. arra gondoltam, most adok időt neki, és lelépek kicsit. Na és ami ezalatt történt, az bizony nem lett betáblázva. a semmi közepéből érkezett valaki. Egy ugyanannyi idős, mint a régi, egy felnőtt gyerekes, de szingli nő. és elindult vele egy párhuzamos szerelem. kettőt szerettem egyszerre hónapokig. az új szerelem baráti vonalon beindult, közben a lelkemben erősödött. És ő, akit évekig szerettem, még mindig jelen volt. a szenvedély csökkent, az elsöprő szeretet és vágy hogy vele legyek, hozzábújjak átöleljem maradt. Most nyár elején az új szerelemmel volt egy kis vitám, ami irreálisan kiborított, és azt hittem, pár hónap szerelem után elveszítem. Itt jön a fura dolog. Mivel tudtam, sejtettem, hogy plátói marad a régi, hiszen bennem is és benne is csak fájdalom volt érezni, fél év szünet után őt hívtam fel, hogy az új szerelmem által okozott lelki sebeimben vigasztaljon. És háromnegyed órán át sírtam neki a telefonba, és ő vigasztalt. nem tudom, sejti-e hogy milyen formában szeretem az újat, hiszen a szerelem szó nem hangzott el, csak a szeretem. vagy sejti, hogy szerelemről van szó, vagy nem. nem kérdezett. Akkorra már az új szerelem jelentette a szenvedélyt, míg Ő, a régi, most már tudom, ő volt nekem az igazi. Hetek teltek el utána, az új szerelmemmel kibékültem, és újra fűt a vágy felé, a kapcsolat jelenleg baráti. A régivel pedig megmaradt valami édes érzés, ami még mindig a szerelemhez hasonlítható leginkább, de már mégsem az, nincs szenvedély. Pár héttel ezelőtt hívtam Őt, a régit újra, és meséltem, boldogan hogy minden rendben van. Kérdeztem hívhatom-e még, azt mondta, hogy bármikor hívhatom, amikor akarom. aztán pár napra rá megint kiborultam valami miatt, és persze, hogy neki írtam sms-t este fél 11 kor. egy perc alatt jött a vigasztaló sms. tényleg bármikor írhattam - ahogy mondta. Augusztusban jön hogy találkozzunk, és én majd szorosan magamhoz ölelem őt, akit mindig is szeretni fogok, aki az igazi volt, aki mindig mellettem lesz, bármilyen új szerelem lesz mellette, helyette. Mert van. Az új szerelmem. és minden kezdődik elölről. Remélem a sors részben ismétli csak magát, és a kölcsönösség kialakul majd, de ezúttal valóra is válik az álom, és végre boldog lehetek. Egy cseppet sem bánom, hogy nem közeledtem a régi felé, most is mindent úgy csinálnék, ha elölről kezdhetném, hiszen ez az egy út garantálta, hogy mellettem maradjon, és ne rontsak el egy olyan kapcsolatot, ami túlélte a szerelmet...

2016. aug. 28. 00:55
 35/39 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy valódi a történeted. Arra nem gondoltál még, hogy azok a nüansznyi történések ami alapján "megismerted" a régi szerelmedet az édes kevés, hogy valójában nem is ismered őt, csak egy érzésbe vagy szerelmes? Túlidealizálsz és csapongsz össze vissza, meg ömlengesz ami rosszabb mint egy zs kategóriás brazil sorozat. Nem akarom elrontani az örömödet ha valóban ez életed minden álma és ez egy valós történet, de nekem inkább egy béna regényírónak tűnsz. Csak az a baj, hogy az ilyen történetek nagyon messze vannak a nagy regényektől. Nincsenek benne mélységek, igazi érzelmek, csak vakság és ostobaság az egész. Emilek meg szívecskék.Remélem nem nekem van igazam és nem egy béna bölcsész szakos hallgató vagy aki itt pazarolja a karaktereket. Mert amúgy kit érdekel ez ezen a fórumon? Ne haragudj meg nem rád vagyok dühös hanem magamra, mert én leveleztem veled privátban és már akkor is ellentmondásokba keveredtél, nem hiszem el, hogy ez a történet létező! Amúgy magamra haragszom nem rád.
2016. szept. 5. 20:22
 36/39 anonim válasza:
Hogy lehet hosszú ideig rácsimpaszkodni valakire úgy, hogy nem viszonozza az érzéseket? Vajon miért nem veszi észre magát az ember? MIért ennyire önző? Önző mert megmondja a másik helyett mit miért tenne vagy nem tenne, ahelyett, hogy a valóságot elfogadná. Inkább a maga kénye kedvére alakitja.
2016. szept. 5. 20:31
 37/39 A kérdező kommentje:
A történet valós. Ének-zene szakot végeztem. - és az egykori tanárnőmről szólt. Három évig tanított, rendszeres kapcsolatban voltunk, sokszor megesett, hogy óra után felmentem a tanáriba, mikor nem volt ott senki, csak ő, és csak álltam. Indokom nem volt, mi a bánatot keresek ott. Aztán elkezdtünk csak úgy beszélgetni. - csak pár percig. Az infantilis és csimpaszkodó magatartásom pedig azért van, mert borderline személyiségzavarom van - ők elégé társfüggőek, gyerekesek. A félelmeim pedig abból adódnak, hogy több ilyen tanárnő-diák sztorim volt már. Az, hogy érzem, hogy szeret, annak pedig az az alapja, hogy sosem volt még ilyen érzésem, így még sosem viszonyultak hozzám, és pontosan tudom, hogy eddig egyetlen tanárnőm sem érzett irántam semmi ilyet. Az hogy volt némi ellentmondás az pedig abból ered, hogy helyenként egyszerűen nem mertem a valóságot írni, icipicit ferdítettem, mert egy borderline személyiségzavaros nagyon fél mindig, hogy megbántják. Azt még tudni kell, - hogy nehogy azt higgyétek "ó, ez bolond, csak fantáziál" hogy egy borderline sosem talál ki történeteket - de olvashatok tüneti jellemzőket bármilyen borderline oldalon, mi nem skizofrének vagyunk. A sztori valóban regénybe illő, mert annyira függők mások érzéseitől, hogy nem bírom elereszteni őket - na például ilyen jellemzői vannak. Sok dolgot nem írtam le, sok sulis történetet, egyrészt mert hosszú lenne, másrészt nem mertem, mert féltem hogy majd mindenki lehurrog, hogy hülyeségeket gondolok. Sok pici apró dolog, ami kiragadva semmit sem ér, nem lehet átlátni, csak a 8 év alatt felgyülemlett apró dolgok adnak reális képet arról, hogy valójába mi a szitu. Nem írtam, mikor a fősulin búcsúnál puszikat dobott nekem, aztán észbe kapott és elszaladt, mert így önmagában semmi jelentősége. Nem írtam, mikor egyik összeveszésünk után majdnem megölelt, mint docensem, el is indult nyújtott kézzel, de megállt - na akkor volt a puszi. Persze nem írtam azt se hogy soha nem volt köztünk tanár-diák viszony, sokszor lelkiztünk, a barátaim szerint olyan dolgokat nézett el nekem, amiért mást már kivágott volna. Rendszeresen szerettük egymást-gyűlöltük egymást, veszekedtünk, szemtelen voltam, megbocsájtott, aztán kivételezett, aztán azt mondta soha többé nem lelkizik velem, majd két hét múlva ott ültünk megint, - szóval ezek kiragadva nem mondanak semmit, úgymond nem bizonyítékok, én csak azt tudom, hogy bár sok tanárnőm iránt éreztem már, de ilyen következetlen, össze-vissza, minden tanár-diák normát áthágó viselkedést ( egy komoly docenssel, doktorikkal és tekintéllyel, egy jó hírű egyetemen ) - még nem tapasztaltam. A barátnőm minden abnormális viselkedésünknek tanúja volt ( szegény ) egyszer azt mondta nekem, mikor már a századik összeveszésen voltunk túl és én kérdeztem "Tanárnő ettől ugye még szeret?" így szó szerint, szóval barátnőm nemes egyszerűséggel csak annyit mondott nekem: Te akármit csinálsz egyszerűen érthetetlen, de szeret téged- persze itt most a szeretetről beszélek, az volt a téma. 40 éves vagyok, 32 évesen szerettem bele, és ezt szintén nem mertem felvállalni. Amúgy nüansznyi eltérések voltak csak, a korom, hogy nem mondtam el, hogy tanárnő - nyilván mindenki röhögött volna - de igaz minden szívecske, emil, olyat nem írtam, ami nem igaz, nem történt meg. és csak egy dolog miatt vagyok szomorú, hogy sosem lesz arra bizonyítékom, hogy szeretett. mert ez már csak múlt idő. mint ahogy éreztem, hogy szerelemmel szeret, most azt érzem, hogy ez már elmúlt belőle, és egy erős szeretet lépett nála is a helyébe.
2016. szept. 5. 22:58
 38/39 anonim válasza:
A T.nő tud a borderline zavarodról?
2016. szept. 6. 13:16
 39/39 A kérdező kommentje:
három éven át semmit nem tudott. - senkinek se mondtam. utána se, csak diploma után egy évvel tudta meg. semmit nem változtatott a viselkedésén.
2016. szept. 6. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!