Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lezbikus lányok, válaszolnátok őszintén a kérdéseimre?
Előre is elnézést kérek, ha valakit megbántok, csak tényleg kíváncsi vagyok a válaszaitokra.
1. Mikor jöttetek rá körübelül, hogy a saját nemetekhez vonzódtok?
2. Szüleitek, tanárok, osztálytársak, ismerősök hogy fogadták?
3. Gondolkodtatok nemátalakító műtéten?
4. Ha igen, és folyamatban van/volt, akkor mikortól mentetek a másik nem mosdójába elintézni a dolgotok, illetve mikortól változtattatok/változtatok nevet ?
5. Ha fiatalok vagytok, nem gondoljátok, hogy ez egy múló szeszély?
6. Hogy találtatok párt magatoknak?
Történetek is érdekelnek. :)
Ui: Bunkó, sértő hozzászólásokat kérem mellőzni.
Azt mindig is tudtam, hogy a nők is érdekelnek, mikor összejöttem 14 évesen egy nagyon jó barátommal nem értettem miért nem akarok vele menni de a kézfogásig se jutottunk, mert egyszerűen nekem az úgy nem. PEdig ismertem régóta nagyon jóban voltunk...Akkor már kapisgáltam, hogy valami gáz, van de nem jöttem rá, hogy mi :'D Aztán beleestem az első barátnőmbe és ott eldőlt minden, összejöttünk, semmi bizonytalanság nagy öröm stb stb. 15-16 voltam akkor.
2. Anyám eleinte szörnyen, csalódott volt, átkozódott, tiltott, haragudott rám, ez ment kb két évig (a 2., mostani barátnőmet megismerte és megkedvelte, így békélt meg), apa jól fogadta. A tanárok közül elvileg csak az ofőm tudta, ő is csak azért mert az egyik barátnőm anyja leült vele beszélni, hogy ő olvasta a lánya naplójában hogy mi van, és hogy az ő lánya veszélyben van (nem is jött be az a lány, sose volt köztünk semmi) na az szörnyű volt. Viszont ofő jól fogadta. Osztálytásaknak csak utolsó évben pofázta el egy "barátnőm" de ők úgy tettek mintha nem tudnák. A barátaim viszont nagyon jól fogadták, és ők segítettek átvészelni a nehéz időket.
3. Természetesen nem :D Imádok nő lenni :D
4.-
5. Sose gondoltam, hogy múló szeszély O.o Elég világosan közölte velem a lelkem meg az agyam hogy mit akarok már 16 évesen is :D
6. Barátokon keresztül :)
19/N
Tényleg örülök, hogy őszinték voltatok, nagyra értékelem. :)
És, akkor a helyesírás miatt is bocsi.^^'
Némelyik kérdésen jót nevettem :D
1. Óvodában is lány tetszett, de akkor még ne tudtam, hogy ez a leszbikusság jele. Általánosban vált világossá. De randiztam pasikkal, hátha "kinevelik" belőlem ezt a dolgot, vagy legalább rájövök, hogy szorult belém némi biszex hajlam, de nem.
2. Tanároknak szerintem semmi köze hozzá. (ha csak nem az egyik iránt táplálunk érzéseket, bár nekem ez összejött 2* is általánosban is meg középsuliban is. De nem mondtam el, mert egyik tanárnak sem akartam kellemetlenséget , a másik meg, hogy mindkettőnek van családja, szóval bukta, arról ne is beszéljünk, hogy a korkülönbség miatt sem működött volna)
Ismerősök még nem tudják.
Szüleim előtt 2 coming out-om volt. Egyik kb 1 éve, először csak anyunak mondtam el,láttam rajta, hogy full meglepte a dolog (mert meggyőződése, hogy csak egy totál fiús viselkedésű, rövid hajú lány lehet leszbikus, bár megjegyezném, hogy nem tartozok a nagyon nőies csajok közé sem, mert általában nem sminkelem magam, nem vagyok egy pláza cica sem.)
Aznap délután mikor anyunak elmondtam, erőltette, hogy apunak is mondjam el. Úgy voltam vele, hogy mára ennyi eég volt. Mondtam neki, ha nagyon azt szeretné, hogy apu is megtudja, mondja el neki. El is mondta, apu jobban fogadta, mint anyu. Aztán úgy voltam vele, hogy akkor már tesómnak is el kéne mondani. Anyuék mondták, hogy várjak még vele. De őt is lehívtam, és elmondtam neki, nem hitte el. Kérdeztem is, hogy mi olyan hihetetlen ezen. Anyu is kb úgy volt, mint az öcsém. Ekkor azt hazudtam, hogy csak kitaláltam az egészet. És 1 évet vártam a 2. egyben utolsó coming out-om-ig Ekkor is anyuval közöltem először. Mondtam neki, hogy van egy ismerősöm, aki meleg bulikra jár elhívott, mit szónál, ha elmennék? Anyu válasza, dehogy mész, te nem vagy olyan. Kérdeztem: MIlyen? Leszbikus? Dehogynem. Anyun láttam, hogy kezdi elfogadni, már amennyire lehet, mert megértem, hogy nem tudja megérteni, nekem sem volt ezt könnyű feldolgozni, hát még az ember szüleinek. Aztán estefelé apunak meg öcsémnek is szóltam, hogy egy fontos dolgot szeretnék mondani. Tesóm ráérzett valahogy, mert ez volt a kérdése. A leszbikus témáról van szó? Mondtam, igen, apu megölelt, tesóm nem hitte el még akkor sem, anyu meg úgy volt vele, hogy "kinevel". De mióta elmondtam, mára már bármikor fel tudom itthon hozni a témát.
3. Igen, először a 3. kérdésen kellett egy jót nevetnem :D Nemi átalakító műtét? Minek? :D Nem vagyok transzvesztita :D Leszbikus nő vagyok... Vannak fiúsabb leszbikus lányok, de ők sem akarják magukat átoperáltatni (legalábbis én még nem találkoztam ilyennel)
4. Nem a válaszom, tehát innentől tárgytalan a kérdés :D
5. 21 éves vagyok,mostanra tudtam teljesen elfogadni, hogy ez a helyzet, nem gondoltam, hogy múló szeszély, inkább csak reméltem.
6. Nálam párkeresés egyenlőre folyamatban, mert eddig pasikkal randiztam, volt amelyikkel jártam, de nem ez az én utam, most vagyok önmagam :D Pasiba soha nem voltam szerelmes egyébként. Csajba/nőbe nem egyszer, de mindig a heterokat sikerül kifogni.
1: 16 éves lehettem amikor már teljesen világos lett.
2: Szüleim tudják, szerintem a tanáraimnak is leesett, osztálytársaim sejthetik vagy tudják is.
3: Nem transzszexuális vagyok, így meg se fordult a fejemben. Leszbikus vagyok nőként születtem és nőkkel tudok együtt lenni, szeretni őket.
4: --
5: Annyira fiatal már nem vagyok :) nem is szerettem volna hogy ez megváltozzon és ha azt is szerettem volna se változott volna meg bennem semmi, nem így megy.
6: Bulikba ahova hasonló beállítottságú emberek járnak, sose erőltettem a dolgot. Majd lesz valaki ha eljön az idő, addig meg elvagyok.
1. Kb. 3 éve tudatosult bennem, de már előtte is sejtettem, voltak jelei. :D
2. Közeli barátaim és pár osztálytársam tudja, mind jól fogadták, a kapcsolatunkon nem változtatott semmit, illetve húgomnak is nemrég elmondtam, ő is jól fogadta. Anyukámnak még nem sikerült, de tervezem.
3. Hogy teljesen őszinte legyek, igen, fantáziáltam róla, de jobban belegondolva nagyon sokat kellene szenvedni, és nem érné meg, amikor az eredeti nememmel és testemmel is teljesen ki vagyok békülve.
4. tárgytalan
5. nem, nem gondolom, mivel hosszú távra szeretnék lassan tervezni, avgy legalábbis előre gondolni, mivel pályaválasztás előtt fogok álni nemsokára.
6. még nem sikerült komoly kapcsolatot kialakítani, ismerkedni főleg online, illetve nyáron meleg szórakozóhelyeken szoktam.
17/L/L Bp.
12 éves korom körül, de visszagondolva már oviban voltak jelei (nem érdekeltek a fiúk, a legjobb barátnőimmel akartam leélni az életem, stb.)
2. Szüleitek, tanárok, osztálytársak, ismerősök hogy fogadták?
Közeli barátok tudják régóta, nem annyira közeli barátoknak csak most, 18 éves fejjel merem elmondani. Illetve nem írom a homlokomra, de nem titkolom. :) Itthon még kicsit neccesebb a helyzet, de majd idővel, ha komoly kapcsolatom lesz lánnyal, akkor mindenképp.
3. Gondolkodtatok nemátalakító műtéten?
A biológiai nem (sex), a társadalmi nem (gender), és a szexualitás három különböző dolog. :) Olvass utána, mert érdekes téma, de ha gondolod írj rám, és szívesen elmagyarázom a lényegét.
5. Ha fiatalok vagytok, nem gondoljátok, hogy ez egy múló szeszély?
Az elején gondoltam rá, de most már nem. :)
6. Hogy találtatok párt magatoknak?
Komoly barátnőm nem volt, de eddig neten ismerkedtem.
1. 13-14 évesen kezdtem észrevenni, hogy érdeklődöm a saját nemem iránt.
2. Anyum nem örül, másra meg nem tartozik szerintem.
3. Igen, de megmaradt kósza gondolatnak.
4. -
5. Nem.
6. Sehogy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!