Casting Créme Gloss? Kérdéseimre, válaszolnátok?
Soha, de soha nem látott még festéket a hajam, de muszáj valamit tennem az őszhajszálaim miatt. Arra lennék kíváncsi, hogy károsítja-e a hajat? Ez lekopik a hajról? Mennyibe kerül?
Légyszi GYORS válaszokat!:)
Köszi
Szerintem - legalábbis elsőre - mindenképp fodrásszal festesd, és vele beszéld meg a részleteket. Az otthoni "gányolás" nem biztos, hogy szép eredményt ad, mert az ősz/őszülő haj teljesen másmilyen, máshogy kell vele bánni, máshogy jön ki a szín (bár amit a dobozra írnak, az maximum a feketénél reális :D), természetellenes lesz, esetleg tönkre is megy.
És szerintem a casting nem a legjobb választás őszes hajra. Nem károsít azért annyira a festés, megfelelő ápolás mellett a szőkítés, ami nagyon tropára teszi a hajat.
Én ezzel festettem évekig. Ammóniamentes, szóval nem károsít. (elvileg)
Az én hajamat jól befedi. Hamarabb lekopik, mint egy ammóniás, erősebb festék, de egész sokáig szép erős színe marad. A mai minőségibb festékek egyébként már nem roncsolnak annyira. Főleg, ha nem szőkítgeted össze-vissza. Ára most nem tudom mennyi. 1500ft körül lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!