Syoss oleo intense vagy loreal casting creme gloss-?
Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 19:11
1/2 anonim válasza:
Syoss-t még nem használtam de nem sok jót hallottam róla. A Castingot viszont kb. azóta használom, mióta behozták hozzánk, minimum 4-5 éve, de lehet, hogy több. Imádom, semmi gondom nincs vele. A hajam puha, egészséges, fényes, világosabb színt használok, ez nem is kopik, csak lenő. Egyszer volt sötétebbre festve a hajam, az viszont szépen kikopott, később vissza tudtam váltani az eredeti színre, amit használni kezdtem. Nem kellett leszívatni, pedig elég sötétre fogott először. Szóval ezt a festéket csak ajánlani tudom, én valószínűleg csak akkor váltok, amikor már nem fedi el az ősz hajszálakat, de mivel még egy ősz hajszálam sincs, ez nem most lesz.
2/2 anonim válasza:
a Syoss tartós hajfesték, a Casting pedig színező, ezért szerintem nem érdemes egy lapon említeni őket. én Syoss-t használok, nagyon szeretem, nem roncsolta a hajam, nem is kopik, tényleg csak jót tudok róla mondani. látom az előttem szóló is ugyanígy van a Casting-gal, szóval szerintem mindkettő jó minőségű termék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!