Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, ha van kedvetek...

Anyukák, ha van kedvetek válaszolnátok a kérdéseimre, kíváncsi vagyok ki hogy érez!?

Figyelt kérdés

Hány évesen szültél,tervezett vagy becsúszott baba volt?

Hány éves a gyerkőc és hogy hívják?

Ti hogyan nevelitek a gyerkőcöt ha rosszat csinál?

Kire hasonlít jobban,anyára vagy apára?

Türelmesebb vagy a gyerekkel vagy van olyan amikor már kiborul a bili?És olyat csinálsz amit esetleg megbánsz.

Milyen tulajdonságai vannak gyermekednek?(kedves,idegesebb természet stb.)

Ha olyan anyuka ír akinek 3-4 éves gyermeke van akkor olyat is szivesen fogadnék hogy miket tud?

Aki válaszol annak nagyon szépen köszönöm.

2013. szept. 5. 21:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

- 24 évesen szültem, tervezett baba volt!

- 1,5 éves Szofiának hívják

- erősen rászólok, h nem szabad, vagy azt mondom, Oó, vagy rákiabálok, ha nagyon nagyon veszélyes, utána elmagyarázom, miért rossz, ha tovább csinálja, akkor vége ennyi volt, elteszem, elveszem, elviszem az adott dologtól!

- Külsőleg teljesen apuka, belsőleg rám hasonlít.

- Nem vagyok türelmes típus, ha beteg akkor igen, de egyébként könnyen elszakad a cérna... sajnos volt már, hogy kiabáltam, de utána rendszerint megbánom, egyre jobban tudom magam visszatartani, nyilván nem örülök, türelmetlenségemnek!

- Hisztis, akaratos, nagyon kedves és szeretetteljes, mindenkihez nyitott, pont amennyire kell, beszédes, bújós, érzékeny, okos és fogékony, önfejű.

- Mivel 1,5 éves így nem tudok az utolsó ponthoz hozzászólni! :)

2013. szept. 5. 21:28
 2/15 A kérdező kommentje:

Gyönyörű neve van! :D Nagyon tetszik.

Köszönöm a válasz adást.

2013. szept. 5. 21:32
 3/15 anonim ***** válasza:

Szia!

-20 évesen szültem nem volt tervben! :)

-17 hónapos és Zinának hívják!

- Elmagyarázom neki,hogy miért nem.szabad rosszat csinálni! Elég nyugodt kislány,nincs ilyen problémánk!:)

-Apára hasonlít!

- Mint mondtam,elég nyugodt,de vannnak olyan pillanatok,amikor feltudnék robbanni a dühtől! :D De soha nem tudnám bántani őt!

- Nyugodt,megfontolt,kíváncsi,kotnyeles!!! :D

2013. szept. 5. 21:48
 4/15 anonim ***** válasza:

24evesen szültem tervezett baba, 27evesen szultem 1evvel későbbre volt tervezve!:-D

3, 5 eves Kiara Blanka 11honapos Hanna Linnea

Ha rosszat csináln az ölembe ultetem es elmagyarazom miért nem szabad és mi lehet a következménye persze ezt korának megfelelő módon!

A nagy apara a kicsi rám!

95% ban türelmes de van mikor borul a bili de soha nem ütöttem meg és nem is áll szándékomban van más mód is!

A nagy jó kislány baratsagos, kozvetlen es szófogadó! A kicsi 100% os figyelmet igényel és mással egy mp ig sem marad meg! Nehezebb természetű!

Miket tud? ? Hmm ezt kicsit nehezebb tökéletesen felsorolni! 2nyelven beszél meg angolul kicsit, imadja a konyveket, tud embert, fat, macit, 3szog, kör alakot a rajzolni a tobbi "firka"! Memoria játékot szereti es nagyon szépen jatsza is, puzzle-böl kirak egy egyszerűbbet egyedül, énekel, táncol, mondokakat mond, nezegeti a mesekonyvet ehhez kitalal történeteket! Egyedül megy mosdóba, öltözik, vetkőzik egyedül! Mire vagy pontosan kíváncsi?

2013. szept. 5. 22:13
 5/15 anonim ***** válasza:

32 évesen szültem, tervezett volt

4 éves, Zétény

magyarázok neki, ha elszakad a cérna rákiabálok sajnos, ezt mindig megbánom, mert ilyenkor megijed :((

külsőre inkább apja, a természete inkább én

kisfiú létére iszonyú cserfes, egész nap beszél, és nagyon akaratos, bal kezes

szereti a számokat, 100-ig elszámol, meg sokat kérdezget a számokról, meg hogy melyik szó milyen betűvel kezdődik,

2013. szept. 5. 22:47
 6/15 anonim ***** válasza:

23-évesen szültem,tervezett baba

2,5-éves Döníz

Ha rosszat tesz rászólók,hogy nem szabad,mert mérges leszek,ha nem ért elkezdek számolni és mire 10-ig számolok tünés (ebből kifolyólag 1-10 hibátlanul számol) :)

Külsőre apukája,belsőre épp olyan csökönyös mint Én!

Hát altatásnál mikor már 2-órán átt killódok bizony néha felemelem a hangom kicsit amit megbánok,mikor látom milyen édesen alszik.

Akaratos néha,amit kitervel el is akarja érni,persze nem mindig sikerül neki.

Amúgy meghall egy mondókát,vagy éneket és már énekli is utána imádja őket!

2013. szept. 5. 23:18
 7/15 anonim ***** válasza:

27 évesen szültem, tervezetten :)

lassan 4 éves és egy kis rosszaság. általában a szobájába küldöm, de sokszor előfordul, hogy rálegyintek a fenekére mert direkt nem figyel. ez a rálegyintés szó szerint értendő, nem fáj neki, nem ütöm, csak odasuhintok és rámnéz mosolyogva :)

türelmes vagyok, aztán kiborul a bili :D olyankor kiabálok és akkor neki is elkomorodik az arca, és csinálja amit pofázok neki már egy ideje.

miket tud? jó kérdés, nem is tudom mi az ami ennyi idősen említésre méltó. elég önálló lett az utóbbi 1 évben, egyedül fürdik, fogat mos, köztes étkezésekre már nem ülünk le, ha éhes, kiszolgálja magát, olyan cuki, mert általában gyümit vesz el :) késsel villával eszik, utána kiviszi a tányérját :)

szépen rajzol, egész felismerhető már, kis legoval játszik, egyedül autót, repülőt, garázst épít belőle (rendesen van kerék/szárny, kormány, stb, tehát nem rámondja, hogy az az hanem tényleg úgy néz ki, nagyon profi benne :D)

borzasztóan anyás mióta ovis, mindig a nyomomban van, csak vele foglalkozhatok, főzni is csak úgy főzhetek ha ő is segít :D lefekvéskor meg össze kell bújnunk, simogat, puszilgat, aztán mikor félálomba van, jöhetek ki :)

2013. szept. 5. 23:27
 8/15 anonim ***** válasza:

25 voltam,terveztük,most jön tesó 30 vagyok és terveztük

4,5 éves,Hanna

Mindent meg lehet vele beszélni,következetesek próbálunk férjemmel maradni és egyformát mondani legalább gyerek előtt.Ha mégsem értünk egyet valamiben azt nem gyerek előtt szoktuk megbeszélni.

Első házasságomból született és inkább külsőre is belsőre is rám hasonlít idegenek szerint is.

Türelmesebb vagyok mint pl két éves korában,ehhez az is hozzásegített,hogy nem nekem kell mindig szigorúnak lenni,hanem férjem kiveszi a részét és nem frusztrál,hogy soha nem engedhetek.Ha elszakad a cérna volt h fenekére ütöttem és persze megbántam viszont eszemmel tudom,hogy megérdemelte.

Nagyon kedves jószívű kiegyensúlyozott kislány,mióta második férjemmel vagyunk,nagyon harmónikus a légkör,apja-lányaként szeretik egymást.Így ritkán kell fegyelmezni,beszédes cserfes,udvarias.

Rengeteg mesét,mondókát,verset tud.Egyre kivehetőbb rajzai vannak,mozgékony,mostanában egy két lábon való ugrálás a kedvence.Teljesen szobatiszta előforduló néhai elalvás közbeni balesettel,szerepjátékokat meséket játszik el.Jól szervezett napirendünk van.Szókincse hatalmas,köszönhető a sok olvasós mesének,r-t még nem tudja kimondani tisztán,elég könnyen sértődik,és sír hamar ha olyan történik vele(inkább lelki mint fizikai pl elesés)utóbbiban én is ilyen vagyok.Szeret festeni gyurmázni kézműveskedni-tőlem látja,imád homokozni,vizezni,fogékony újdonságokra,eléggé rossz evő,mostanában mintha kicsit ez jobb irányba menne..Hirtelen ennyi jutott eszembe.4,5 éves és 32 hetes km anyuka

2013. szept. 6. 08:59
 9/15 anonim ***** válasza:

25 évesen szűltem tervezetten és most vagyok 31 hetes terhes szintén tervezetten.

Decemberben lesz 5 éves a lányom Renáta.

Nálunk büntiszék van, de rintkán használjuk, szófogadó okos kislány, persze gyakran szólok rá, de a feleselés miatt van.

Pici korában teljesen úgy nézett ki, mint én. Most tiszta apja külsőre.

Most terhesen nem nagyon vagyok türelmes, gyakran rászólok, de soha nem verem. meg lehet vele beszélni, de nagyon érzékeny mindenre. Ha ráveszekszek, akkor már sir is és mondja, hogy szeretlek nagyon-nagyon :)

Nagyon könnyen tanúl új dolgokat, végig tud nézni 1,5 órás meséket, szépen rajzol és kifestőzik. Legtöbbször kedves, csak nem szereti az öregeket, például a dédiknek nem szeret puszit adni. Egyedül öltözik, eszik, mosakodik, de szeret babát játszani :)

2013. szept. 6. 09:14
 10/15 anonim ***** válasza:

21 évesen,terveztünk babát de pár évvel későbbre,tehát becsúszott

2,5 éves,Zalánnak hívják

Ha nagy hiszti van be kell mennie a szobába és nem jöhet ki amíg be nem fejezte,próbáltuk a sarokba állítást de viccesnek találta

Ha valami rosszat csinál:1. rászólok elmondom miért ne csinálja 2. ismét rászólok elmondom és mondom mi lesz a bünti ha nem fejezi be 3. megbüntetem éppen sok minddentől függ mivel,kapott már a kezére és a fenekére de ritka eset és általában ilyenkor veszélyeztet valakit és hiába beszélem rongyosra a szám.

Nem vagyok túl türelmes általában bánom ha éppen ingerültebb vagyok és olyanon is felkapom a vizet ami semmiség ez általában a hónap egy bizonyos időszakában van illetve ha nagyon fáradt vagyok.

Aranyos,jólelkű,kedves,talpraesett,ügyes,önálló,okos,barátságos,társaságkedvelő,kiegyensúlyozott,makacs,önfejű,sokszor baromira nem érdekli mit mondok,nagyon dacos,evésnél válogatós,sokat tud nyafogni.

Szobatiszta,összetett mondatokban beszél,egyedül öltözik,fúja az orrát,gyesen rajzol,táncol,énekel,minden érdekli,ügyesen épít,egyedül közlekedik a lépcsőn,egyedül iszik,eszik,mosakodik ilyesmik.A gondozónők,és a védőnő állandóan dicsérgetik és már párszor mondták,hogy már oviban a helye,mert 1évvel lekörözi a kortársait,de azért szerintem még érdemes várni legalább fél évet.

2013. szept. 6. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!