Válaszolnátok a kérdéseimre? (többi lent)
Én sajnos az átlagnál sokkal szőrösebb típus vagyok. Ott alul, és a bikinivonalam is elég szőrös. Holnap strandra megyek azért mondta anya, hogy valamit kezdjük a bikinivonalammal. Mondtam neki, hogy próbáljuk meg gyantával leszedni, mert a borotva úgyse érni semmit. Oké, legyantáztuk a bikinivonalam egy részét, de annyira véraláfutásos lett tőle a bőröm, meg piszkosul fájt. Utána borotvával leszedte anyum azokat a szőröket amik nem jöttek le. És 2 hét múlva szerdán megyek bikinivonal gyantázásra kozmetikushoz, mert anya mondta, hogy ő nem szerencsétlenkedik ezzel. Utána borotvával leszedte anyum azokat a szőröket amik nem jöttek le. De annyira elkeseredett vagyok, főleg azért mert anyukám is tiszta ideges, hogy milyen szőrös vagyok, meg hogy ő mindig ebből áll ki, hogy engem szőrtelenít:( Ez annyira rosszul esik, hogy ilyeneket mond, nem mintha tehetnék róla, hogy szőrösebb vagyok, mint a korombeliek. Na a kérdéseim:
1. Mennyi ideig marad szőrtelen a bikinivonalam?
2. Kozmetikusnál hogy működik ennek a területnek a szőrtelenítése? Bugyit le kell venni?
3. Lehetséges, hogy újra véraláfutásos lesz a bőröm? :((((
4. Mennyi idő míg legyantázza?
5. Mennyibe kerül?
Kérlek szépen normális válaszokat adjatok! A válaszaitok köszöni egy 13 éves, szomorú lány.
1:Az a genetikádtól függ
2:Le nem kell,de lényegesen egyszerűbb,és a gyantába se ragad bele a bugyid
3:igen
4:5-10 perc
5:2000-5000 közt,legalábbis én eddig ekörül láttam
Anyukáddal meg próbálj beszélni,az enyém akkor ilyen amikor pattanásaim vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!